Održana 29. akcija “Crveno-bela krv” – prikupljene 553 jedinice krvi!

U ponedeljak i utorak 29. i 30. januara 2024. godine, organizovana je tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi po 29. put u organizaciji UG Delije Sever, SD Crvena Zvezda i Instituta za transfuziju krvi Srbije, pod, već prepoznatljivim sloganom „Crveno-bela krv“.

Delegacija KK Crvena zvezda Meridianbet predvođena našim kapitenom Brankom Lazićem i sportskim direktorom Milanom Dozetom posetila je u ponedeljak naš fudbalski stadion i aktivno podržala ovu akciju kao i mnogo puta do sada, a pojedini članovi naše delegacije su i aktivno učestvovali u davanju krvi.

Takođe, kao poseban poklon, svaki davalac krvi tokom dvodnevne akcije dobio je na poklon  i kartu za utakmicu 24 .kola Evrolige sa Valensijom koja je odigrana u utorak u Beogradu!

Akcija “Crveno-bela krv” je i ovog puta imala fantastičan odziv od strane naših navijača koji su u dva dana, na Marakani, u Bijeljini, Trebinju, Kruševcu, Kosovskoj Mitrovici, Prijedoru, Doboju i Banjaluci prikupili 553 jedinice krvi.

Rezultat za ponos i pokazatelj da je akcija veoma uspešno sprovedena. Pokazalli su Zvezdaši, kao i mnogo puta do sada, da nisu podrška samo na tribinama, već i u važnim životnim bitkama i da je Crvena zvezda velika porodica!

KK Crvena zvezda Meridianbet se zahvaljuje svima koji su se odazvali pozivu i uzeli učešće u akciji!