Aftermarket po prvi put u ovom delu Evrope i Srbiji

KK Crvena zvezda Meridianbet kao što je i najavio, kao prvi klub u regionu i zvanično je 07.02.2024. godine aktivirao platformu „Aftermarket“ koja daje mogućnost svim vlasnicima sezonskih karata našeg kluba da zarade prodajom pojedinačnih karata na ovoj platformi!

Podsetimo, ova aplikacija i sajt daju mogućnosti svima koji su vlasnici sezonskih karata, a koji nisu u mogućnosti da dođu na neku od utakmica KK Crvena zvezda Meridianbet, da zarade novac prodajom pojedinačne karte za utakmicu na kojoj neće biti prisutni, a da njihovo mesto bude popunjeno, uz mogućnost da neko drugi pogleda utakmicu!

Važna Napomena: Svaki prodavac svoje karte (vlasnik sezonske karte KK Crvena zvezda) sam određuje cenu svoje karte koju prodaje (ustupa svoje mesto) i od cene te karte zarađuje 60 % neto vrednosti svoje karte za utakmicu sa Žalgirisom (procenat zarate će biti definisan od utakmice do utakmice)!

KK Crvena zvezda Meridianbet aktiviranjem ove platforme PRVI je klub koji Vam za ovu uslugu ne daje tokene, avansne bonuse, kredite, popuste u našim zvaničnim radnjama… već mogućnost da dobijete novac u zamenu za ulaznicu i utakmicu na kojoj nećete biti prisutni – a imate sezonsku kartu koja Vam svakako obezbeđuje ulazak na sve utakmice KK Crvena zvezda Meridianbet u tekućoj sezoni!

Koraci, kako bi ostvarili mogućnost da zaradite postavljanjem svojih karata na „Aftermarket“ su jednostavni i možete ih pogledati u galeriji slika ispod teksta. Ono što je prvi i osnovni korak je Vaša online registracija na sledećem linku:

https://www.ddtickets.rs/AMRegistration

Vlasnici sezonskih ulaznica registruju se na DD Tickets Aftermarket tako što pošalju neophodne podatke:

  • Ime i Prezime
  • E-mail adresu
  • Broj mobilnog telefona
  • Barkod sa sezonske ulaznice
  • Broj tekućeg računa i naziv banke

Nakon poslatog zahteva, vlasnik sezonske ulaznice dobija potvrdni e-mail o uspešnoj registraciji i spremni ste da zakoračite u novi svet „Aftermarketa“ u kome možete da postavite svoje karte, pratite njihovu prodaju i na kraju, zaradite kao što to već godinama rade na identičan način vlasnici sezonskih karata Real Madrida, Barselone, ili navijači engleskih premijerligaških klubova!

Kupci se mogu registrovati na linku: www.ddtickets.rs/aftermarket

 

Na ovaj način vlasnici sezonske karte dobijaju nove benefite, a sezonska karta punu vrednost!