Sa crveno-belima u Monako i Madrid!

KK Crvena zvezda Meridianbet pripremio je u saradnji sa “Champions Travelom” još dva putovanje sa našim klubom i priliku da svi koji to žele, bodre crveno-bele u još dve evroligaške utakmice u Monte Karlu i Madridu..

Prvi je na redu put u Monte Karlo na utakmicu 28. kola EL sa Monakom.

KK Crvena zvezda i Champions Travel organizuju prvo čarter Iet i dvodnevni aranžman za Azurnu obalu gde će crveno-beli 07.03.2024. godine odigrati utakmicu sa šampionom Francuske.

Ta utakmica biće odigrana u dvorani „Gaston Medecen“ u Monte Karlu.

Ova aranžman uz smeštaj u hotelu „Aston La Scala“ (4 zvezdice) po ceni od 510 evra za dvokrevetnu sobu ili 595 evra za jednokrevetnu.

Program puta:

06. mart – 1. dan let BEOGRAD – NICA

Polazak aviona za Nicu – u 16 časova; dolazak u Nicu oko 18:15; Transfer do hotela; Smeštaj u hotelu; slobodno vreme za individualne aktivnosti; noćenje;

07. mart – 2. dan NICA – BEOGRAD

Doručak; napuštanje hotelskih soba do 12 časova; slobodno vreme za individualne aktivnosti; oko 17:30 časova transfer do sportske hale „Salle Gaston Médecin Center” u Monaku, gde se sa početkom od 19 časova igra utakmica između; nakon utakmice transfer do aerodroma; polazak aviona za Beograd oko 23:15. Dolazak u Beograd.

Cena putovanja uključuje: čarter let na relaciji Beograd-Nica-Beograd, aerodromske takse (ukupno 36 evra), noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto), transfere od aerodroma do hotela, od hotela do sportske dvorane na dan utakmice kao i nakon utakmice od sportske dvorane do aerodroma i troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje: ulaznicu za utakmicu, međunarodno putno osiguranje i individualne troškove putnika.

Važna Napomena: Agencija Champions Travel u saradnji sa KK Crvena zvezda za sve prijavljene putnike, obezbeđuje ulaznice za utakmicu (ukoliko je potrebno).

Ulaznice za utakmicu NIJE moguće kupiti posredstvom agencije bez prijave za ovo putovanje.

Drugo putovanje na programu je 20 dana kasnije kada crveno bele očekuje gostovanje u Madridu aktuelnom šampuonu Evrolige ekipi Reala.

Evroligaška utakmica biće odigrana u “WiZink Centru” hali kapaciteta 12.000 mesta.

Za sve koji žele da bodre crveno-bele, ovaj dvodnevni aranžman donosi im lepu priliku da upoznaju jedan od najlepših gradova na svetu – Madrid!

Dvodnevni aranžman počinje 28. marta letom za Madrid u 16 časova, i transferom do hotela „Voco Madrid Retiro“.

Cena aranžmana je 490 evra u dvokrevetnoj sobi, a 595 u jednokrevetnoj.

Cena putovanja uključuje: čarter let na relaciji Beograd-Madrid-Beograd, aerodromske takse (ukupno 50 eur), noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto), transfere od aerodroma do hotela, od hotela do sportske dvorane na dan utakmice kao i nakon utakmice od sportske dvorane do aerodroma i troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje: ulaznicu za utakmicu, međunarodno putno osiguranje i individualne troškove;

VAŽNA NAPOMENA: Agencija Champions Travel u saradnji sa KK Crvena zvezda Meridianbet za sve prijavljene putnike, obezbeđuje ulaznice za utakmicu (ukoliko je potrebno).

Ulaznice za utakmicu NIJE moguće kupiti posredstvom agencije bez prijave za ovo putovanje.

PLAN PUTA :

28. mart – 1. dan Beograd – Madrid

Polazak aviona za Madrid – u 16 časova, dolazak u Madrid oko 19 časova. Transfer do hotela; Smeštaj u hotel; slobodno vreme za individualne aktivnosti; noćenje.

29. mart; 2.dan Madrid – Beograd

Doručak; napuštanje hotelskih soba do 12 časova; slobodno vreme za individualne aktivnosti; oko 19.30 časova transfer do hale WiZink Centar gde se sa početkom od 20:30 igra utakmica između Real Madrida i KK Crvena zvezda Meridianbet;

Nakon utakmice transfer do aerodroma; polazak aviona za Beograd oko 00:15; dolazak u Beograd oko 03:30.

Za više informacija možete kontaktirati organizatora putovanja na sledeće telefone i mejl: 011 4048 570 / 011 4048 571 ili putem e-maila: info@championstravel.rs;

Budite uz Crvenu zvezdu i u Monaku i Madridu!