Karte za Makabi, Panatinaikos, Virtus i Megu u prodaji od četvrtka!

Posle serije gostovanja pred košarkašima Crvene zvezde Meridianbet je serija utakmica na domaćem terenu u kratkom vremenskom intervalu, koja počinje nakon gostovanja ekipi Monaka u 28. kolu Evrolige.

Seriju domaćih utakmica crveno-beli započinju u nedelju, 10. marta protiv Krke u hali Aleksandar Nikolić.

Prvi evroligaški  duel je protiv ekipe Makabija, koji je zakazan za 14. mart od 19 časova u Beogradskoj Areni, a već sledeće nedelje je na programu i duplo kolo u Beogradu. Prva utakmica ove serije zakazana je za 20. mart, gde će se KK Crvena zvezda sastati sa Panatinaikosom od 20 časova. Samo dva dana kasnije, uživaćemo u još jednom vrhunskom duelu, ovoga puta protiv ekipe Virtusa, sa početkom u 19 časova. Cene karata za tri utakmice Evrolige su sledeće:

Karte za ove duele biće u prodaji od četvrtka, 7. marta, od 10 časova a prodaja će se vršiti po uobičajenoj proceduri, na svim prodajnim mestima našeg partnera Tickets.rs kao i online na sajtu www.tickets.rs.

Za kraj ove mini serije utakmica na domaćem terenu očekuje nas duel 24. kolo ABA lige sa ekipom Mege u Areni, 25. marta od 20 časova. Cene karata za ovu u utakmicu su sledeće i biće u prodaji od sedmog marta:

Karte će se prodavati i na dan utakmica na blagajnama Beogradske Arene (južna strana) od 12 časova do početka utakmice.

Zvezdaši, očekujemo vas, kao i do sada u velikom broju, da svi zajedno pošaljemo najlepšu crveno-belu sliku iz Arene!