Zvezda te zove! /VIDEO/

Posle veoma bitne pobede nad ekipom Cibone u Zagrebu u utakmici 23. kola regionalne ABA lige, crveno–beli se okreću obavezama u najelitnijem evropskom takmičenju. Pred košarkašima Crvene zvezde Meridianbet je novo duplo kolo Evrolige, a obe utakmice naš tim odigraće pred domaćim navijačima.

Prvi na redu je duel protiv ekipe Panatinaikosa u sredu 20. marta od 20 časova. Izabranici Janisa Sferopulosa su u prvom duelu ove sezone pretrpeli poraz u glavnom gradu Grčke rezultatom 82:65, a tada su se iz tabora crveno–belih najviše istakli Nemanja Nedović i Džoel Bolomboj sa po 15 poena.

Posle ubedljive pobede nad Cibonom u ABA ligi, trener našeg tima Janis Sferopulos je iskoristio priliku da podseti sve navijače koliko je timu podrška bitna i pozove Zvezdaše da u što većem broju dođu na utakmice duplog kola Evrolige u Areni.

Pred nama je novo duplo kolo Evrolige. Želim da pozovem sve naše navijače da dođu i učestvuju u ovim utakmicama i tako pomognu timu da dođe do novih pobeda. Bez obzira na sve izostanke zbog povreda, verujemo u pobede i vaša podrška nam puno znači. Zvezdaši, dođite u što većem broju!

Karata za utakmicu protiv Panatinaikosa i dalje ima u prodaju, baš kao i za duel sa Virtusom koji očekuje KK Crvena zvezda svega dva dana kasnije (22. mart), a prodaja se vrši po uobičajenoj proceduri, na svim prodajnim mestima našeg partnera Tickets.rs kao i online na sajtu www.tickets.rs.

Karte će se prodavati i na dan utakmica na blagajnama Beogradske Arene (južna strana) od 12 časova do početka utakmice.

Zvezdaši, očekujemo vas, kao i do sada u velikom broju, da svi zajedno pošaljemo najlepšu crveno-belu sliku iz Arene!