Karte za Olimpijakos i SC Derbi od petka u prodaji

Pred košarkašima Crvene zvezde Meridianbet je novi evroligaški izazov – u petak od 20:30 gostuju ekipi Real Madrida u utakmici 32. kola najprestižnijeg takmičenja na Starom kontinentu.

Crveno-beli odigraće dve utakmice na domaćem terenu tokom sledeće nedelje, prvu u ponedeljak protiv ekipe Studentskog centra, a tri dana kasnije ugostiće vicešampiona Evrolige ekipu Olimpijakosa.

Karte za duel protiv tima iz Pireja, kao i Studentskog centra možete da obezbedite već u petak, 29. marta od 10:00.

Utakmica sa Studentskim Centrom igra se u ponedeljak 01.04.2024. godine u hali Aleksandar Nikolić od 18 sati, a mesto odigravanja te utakmice je promenjeno iz tehničkih razloga. Duel sa Olimpijakosom igra se po planu kao što je i najavljeno u Beogradskoj Areni (četvrtak, 4.4.2024. godine u 19 časova).

Karte za ove utakmice biće u prodaji od petka, 29. marta, od 10 časova, a prodaja će se vršiti po uobičajenoj proceduri, na svim prodajnim mestima našeg partnera Tickets.rs kao i online na sajtu www.tickets.rs.

Karte za utakmicu sa Olimpijakosom će se prodavati i na dan utakmice na blagajnama Beogradske Arene (južna strana) od 12 časova do početka duela.

Ulaznice za duel sa timom iz Podgorice će se takođe prodavati na dan utakmice na blagajni hale “Aleksandar Nikolić”  (veoma mali kontigent) i to od 13 časova.

Zvezdaši, ulazimo u finiš sezone i najvažnije borbe, zato je važno da pokažemo zajedništvo i pružimo veliku podršku košarkašima kako bismo svi zajedno stigli do cilja!