Crvena zvezda i Ilić te zovu: U Arenu u što većem broju! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet se iz Madrida vraćaju uzdignute glave, iako su upisali poraz od aktuelnog šampiona Evrolige.

Izabranici Janisa Sferopulosa su u utakmici 32. kola najjačeg takmičenja na Starom kontinentu pokazali karakter i ogroman kvalitet. Imali su crveno-beli vođstvo tokom većeg dela utakmice, sjajno su igrali na obe strane terena, ali je skraćena klupa našeg tima došla do izražaja u poslednjim minutima susreta, te im je trijumf promakao za dlaku.

Ipak, baš kako je i trener našeg tima istakao posle utakmice u prestonici Španije, crveno-beli su u Beograd došli u dobrom raspoloženju u kom će i dočekati predstojeće duele – u ponedeljak dočekujemo ekipu SC Derbi, dok će svega tri dana kasnije gost biti ekipa Olimpijakosa.

Posle utakmice sa Real Madridom utiske je sumirao Dalibor Ilić. Popularni Dača iz utakmice u utakmicu igra sve bolje, pružio je odličnu rolu i u Madridu – za nešto više od 14 minuta na terenu je ubacio 9 poena, bez promašaja iz igre (3/3 za dva, 1/1 za tri, 3 skoka uz indeks korisnosti od 10) – a za navijače je imao posebnu poruku.

Mislim da smo pružili zaista dobru partiju protiv ekipe Real Madrida. Iako smo imali poteškoća sa rosterom, dali smo maksimum. Na kraju utakmice je nedostajalo malo sreće da dođemo do pobede. Izgubili smo svakako priliku da se borimo za plej-in, ali smo utakmicom protiv Real Madrida pokazali karakter i podigli smo se posle utakmice sa Megom. Nadam se da ćemo se što bolje spremiti za nastavak sezone koji nas očekuje. Ovom prilikom bih želeo da pozovem sve navijače da na utakmicu protiv Olimpijakosa dođu u što većem broju.”

Utakmica sa Studentskim Centrom igra se u ponedeljak 01.04.2024. godine u hali Aleksandar Nikolić od 18 sati, a mesto odigravanja te utakmice je promenjeno iz tehničkih razloga. Duel sa Olimpijakosom igra se po planu kao što je i najavljeno u Beogradskoj Areni (četvrtak, 4.4.2024. godine u 19 časova).

Karte za obe utakmice su dostupne za kupovinu, a prodaja se vrši po uobičajenoj proceduri, na svim prodajnim mestima našeg partnera Tickets.rs kao i online na sajtu www.tickets.rs.

Podsećamo, karte za utakmicu sa Olimpijakosom će se prodavati i na dan utakmice na blagajnama Beogradske Arene (južna strana) od 12 časova do početka duela.

Ulaznice za duel sa timom iz Podgorice će se takođe prodavati na dan utakmice na blagajni hale “Aleksandar Nikolić”  (veoma mali kontigent) i to od 13 časova.