KK Crvena zvezda Meridianbet organizuje letnji kamp na Zlatiboru

KK Crvena zvezda Meridianbet i ove godine organizuje letnji košarkaški kamp na Zlatiboru, ali ovog puta u čak tri termina – od 24.06. do 01.07, od 01.07. do 08.07, kao i od 08.07. do 15.07.

Naš letnji košarkaški kamp već tradicionalno okuplja talentovane mlade igrače iz cele Srbije, regiona, pa čak i iz svih krajeva sveta. Prethodne godine su bile ispunjene fantastičnim iskustvima –  mladi košarkaši su napredovali tehnički i taktički, ali su takođe i stvorili prijateljstva koja će trajati čitavog života.

Nije to nimalo slučajno, jer sa mladim nadama “igre pod obručima” rade veliki profesionalci – treneri mlađih selekcija KK Crvena zvezda Meridianbet, a koji su i dokazani stručnjaci u svojoj oblasti rada. O tome svedoče brojni uspesi u mlađim kategorijama crveno-belih, ali i brojni košarkaši koji su dosegli nivo prvog tima i danas igraju na najvišem nivou u evropskoj košarci.

Cena celokupnog aranžmana je 380 evra u dinarskoj protivvrednosti. KK Crvena zvezda svim polaznicima obezbeđuje prevoz,  smeštaj, hranu i opremu za treninge.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je Aleksandar Basta.

Broj telefona: 066-325-955
e-mail: abasta@kkcrvenazvezda.rs

Čekamo te, da zajedno postanemo šampioni!