Sramota je! Ali ne naša i dečaka koji nose grb Crvene zvezde!!!

KK Crvena zvezda Meridianbet primoran je na ovaj način, nadamo se poslednji put da skrene pažnju na izuzetno neprofesionalno ponašanje pojedinih portala, u ovom slučaju „Nova.rs“ i „Direktno.rs“.

Navijačima našeg kluba odavno je poznato njihovo „delovanje“ u kome se iznose brojne neistine na račun našeg kluba, počev od onih najvećih vezanih za kupovinu 12 hiljada sezonskih ulaznica od strane našeg sponzora, pa preko neprofesionalnog izveštavanja i konstantnog „političarenja“ u koje pokušavaju da nas uvuku.

Klub je učinio jedino moguće – prekinuo je svaku saradnju sa njima, a za iznošenje neistina pravdu smo potražili i na sudu o čemu smo već informisali javnost.

Međutim, razlog za ovo oglašavanje su sramni tekstovi koji su objavljeni na tim portalima u petak 26.04.2024.godine povodom poraza polaznika naših najmlađih selekcija tzv. „školice košarke“ od ekipe Barselone za koju igraju igrači stariji 2-3 godine od naše dece.

Ti dečaci su otišli u Feraru DA IGRAJU KOŠARKU, steknu još veću ljubav prema ovoj igri i nove prijatelje. Za to služe turniri ŠKOLICA košarke. Da, naši Zvedaši su izgubili 132:28 na turniru za DECU do 13 godina.

Tim Crvene zvezde sačinjavaju dečaci starosti 11 godina. I ovog poraza se ne stidimo, neki drugi treba da se stide ovakve pobede nad „vršnjacima“ koji to nisu, a treba da se stide i oni koji se uvek pozivaju na neku profesionalnost u svom izveštavanju.

Jer da su profesionalni, a ne „senzacionalni“ onda bi izvestili i da je taj tim Barselone pobedio ekipu Virtusa sa preko 70 razlike, a domaćina „Cita di Ferara“ 60 razlike?

Da su profesionalni danas bi se naširoko bavili skandalom koji potresa evropsku košarku i o kojoj izveštavaju evropski mediji i društvene mreže, a to je krađa na Beogradskom Aerodromu „uglednog“ evroligaškog sudije po imenu Matej Boltauzer? Međutim, od onih koji drugima drže moralne pridike nema ni slova ni reda o tome?

Ovako, ovu vest vidimo samo kao novi pokušaj nekakvog napada na KK Crvena zvezda Meridianbet, u kome su nažalost ovoga puta iskoristili našu decu!

Zbog toga treba da se stide, kada ih već nije sramota, ako ne zbog kluba prema kome odavno nemaju iskrene namere, niti su profesionalni u izveštavaju rada KK Crvena zvezda, već zbog tih dečaka od 10 i 11 godina.

KK Crvena zvezda ponosno staje iza te dece i podržavaće ih i dalje u svom košarkaškom razvoju, jer sport nisu samo pobede i porazi!

KK Crvena zvezda