Finale igramo u našoj kući!

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da će prve dve finalne utakmice plej-ofa ABA lige u kojima je domaćin, organizovati u hali „Aleksandar Nikolić“.

Prve dve utakmice finala igraju se u ponedeljak 13.05.20224. godine u 20:30 časova kao i 15.05.2024. godine u 19:30.

Odluka Kluba da utakmice finala organizuje u dvorani u kojoj naš tim trenira tokom cele sezone, a u kojoj je u kontinuitetu od početka Plej ofa regionalne lige, vezana je za činjenicu da je hala „Aleksandar Nikolić“ PRAVI domaći teren za naš tim za koju smo se uprkos brojnim preprekama izborili tokom ligaškog dela sezone, uz atmosferu sa tribina koja je već godinama zaista uvek bila veliki vetar u leđa generacijama igrača Crvene zvezde.

Zbog kapaciteta dvorane, kao i broja sezonskih karata, dnevnih karata neće biti u slobodnoj prodaji.

KK Crvena zvezda Meridiabnet želi da se zahvali još jednom svim navijačima koji su uz ekipu i Klub tokom cele sezone i zamoli sve navijače na maksimalno razumevanje u narednom periodu, kao i veliku podršku ekipi i treneru Sferopulosu, kako bismo svi zajedno stigli do cilja i važnih pobeda!

Klub će takođe organizovati i postavljanje video bimova oko dvorane „Aleksandar Nikolić“, a o svim detaljima uz vrlo precizne informacije i instrukcije oko ulaska u dvoranu i rasporeda sedenja, Klub će se oglasiti tokom vikenda.

… do pobede sa nama TI!

KK Crvena zvezda Meridianbet