Zvezdaši, svi zajedno! Cilj se zna! (Raspored ulaza u Halu)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet otvaraju finalnu seriju plej ofa ABA lige u ponedeljak protiv ekipe Partizana.

Prva utakmica na programu je u ponedeljak od 20:30 u hali „Aleksandar Nikolić“. Veliko finale igra se na tri pobede, crveno-beli su domaćini u prve dve utakmice.

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je tim povodom u subotu održan bezbednosni sastanak sa predstavnicima MUP RS i svim službama koje su uključene u organizaciju ove utakmice, uključujući i predstavnika KK Partizan koji je takođe bio prisutan na sastanku.

KK Crvena zvezda će zajedničkim snagama sa svim službama bezbednosti učiniti sve da utakmica protekne u najboljem redu!

Klub još jednom poziva sve svoje navijače da u ponedeljak ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sportskom ambijentu uz fer, korektno i sportsko navijanje, dođe do važne pobede na startu finalne serije!

KK Crvena zvezda još jednom podseća DA NA UTAKMICU ULAZE SAMO VLASNICI SEZONSKIH KARATA!

U dvoranu će moći da uđu samo oni koji donesu sezonsku kartu fizičkiulazak sa sezonskim kartama koje su slikane na mobilnim telefonima (QR code) i odštampane sezonske na papiru neće se važiti!

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog vrlo detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Nemojte nositi upaljače, rančeve, bilo kakve torbice, kovani novac. Takođe, na ulazima će se oduzimati i flašice sa pićima!

KK Crvena zvezda Meridianbet još jednom apeluje na sve naše Zvezdaše koji će se u ponedeljak naći u hali „Aleksandar Nikolić“ da ne nasedaju na bilo kakve provokacije, ne bacaju ništa na teren, ne vređaju nikoga i ambijentom za koji ne sumnjamo da će biti „vetar u leđa“ pomognu našem timu da dođe do vrlo važne pobede!

Ulaz u halu „Aleksandar Nikolić“ obavljaće se kao i ranije kada je KK Crvena zvezda Meridianbet organizovala brojne utakmice u našoj hali po sledećem rasporedu:

RASPORED ULAZA ZA PRVE DVE UTAKMICE FINALA (13. i 15. maj 2024. godine):

Kompletan raspored možete pogledati i na tlocrtu hale „Aleksandar Nikolić“ ispod teksta:

BUDI ZVEZDIN ŠESTI IGRAČ U NAŠOJ KUĆI SADA KADA JE VAŽNO!