APEL PREDSEDNIKA KK CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET PRED POČETAK FINALA

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet otvaraju finalnu seriju plej ofa ABA lige u ponedeljak protiv ekipe Partizana.

Prvi meč na programu je u ponedeljak od 20.30 časova u hali „Aleksandar Nikolić“. Veliko finale igra se na tri pobede, crveno beli su domaćini u prve dve utakmice.

KK Crvena zvezda Meridianbet uradio je sve neophodne aktivnosti zajedno sa svim službama koje će biti uključene u organizaciju ove utakmice, kako bi prva dva meča finalne serije protekli u najboljem redu.

Podsećamo da KK Crvena zvezda Meridianbet nije štampao dnevne karte za predstojeće mečeve, kao i da će u dvoranu ući vlasnici sezonskih karata koji ih lično pokažu na ulazima u dvoranu (ulazak sa sezonskim kartama koje su slikane na mobilnim telefonima (QR code) i odštampane sezonske na papiru neće se važiti).

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog vrlo detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Nemojte nositi upaljače, rančeve, bilo kakve torbice, kovani novac. Takođe, na ulazima će se oduzimati i flašice sa pićima.

Raspored ulaza u dvoranu možete pogledati na sledećem linku i u vesti sa jasnim instrukcijama koje je klub objavio u nedelju

Povodom početka finalne serije našim navijačima koji će se naći u hali „Aleksandar Nikolić“ u ponedeljak i sredu, apelom se obratio i predsednik KK Crvena zvezda Meridianbet. Video poruku možete pogledati ispod