Zvezdaši, u sredu mudro i još glasnije! Apel Predsednika KK Crvena zvezda Meridianbet

Košarkaše Crvene zvezde Meridianbet očekuje već u sredu sa početkom  u 19.30 (hala Aleksandar Nikolić) druga utakmica finale serije plej ofa ABA lige.

Nakon važne uvodne pobede, Klub želi da se zahvali svima: navijačima, svim službama bezbednosti i redarskim službama koje su pomogle da ovaj meč protekne bez najmanjeg incidenta.

U zvaničnom delegatskom izveštaju potvrđeno je da je utakmica broj 1 organizovana bez najmanjeg incidenta, bacanja predmeta u teren i u sjajnom ambijentu.

Međutim, to moramo (ne da zaboravimo), već da ono najbolje ponovimo u sredu!

Ponovo uz fer i sportsko navijanje, ponovo uz vrlo bučnu podršku igračima na terenu, bez bacanja bilo kakvih predmeta…

Raspored ulaza u dvoranu za sve „sezonce“ ostaje isti. A podsetnik ko gde ulazi možete naći na ovom linku.

Pred drugu utakmicu predsednik Kluba ponovo je poslao apel svim Zvezdašima koji su bili na visini i nisu naseli pred početak ove serije na pokušaje da se napravi konflikt između Kluba i naših pristalica preko medija ili pojedinaca u medijima. “Kao što smo rekli, sve je već viđeno i svašta može da se očekuje. Zato Vas molim da budemo mudri, da ne reagujemo na eventualne pokušaje sudije Damira Javora, ili nekog drugog od sudija, nenamerne greške ili eventualne provokacije, ne bacajte ništa u teren i budite kao na prvoj utakmici. Potrebna je maksimalna podrška našim košarkašima, na predstojećoj utakmici!

Sve pratimo i sve analiziramo, i tako i povlačimo poteze. Sve neka bude usmereno ka podršci našem timu kako bismo svi bili u funkciji da zajedno stignemo do cilja!“ rekao je između ostalog predsednik Kluba, a  kompletnu video izjavu možete pogledati ispod teksta.