DOĐITE DA POZDRAVITE ŠAMPIONE! ULAZ NA TRIBINE U PETAK SLOBODAN

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nakon ogromnog uspeha i osvajanja sedme titule prvaka ABA lige, velikog slavlja, dana odmora, počeli su sa treninzima u utorak pred početak završnice Srpske Lige.

Ekipa Crvene zvezde brani titulu i želi da okonča sezonu triplom krunom koja bi zaokružila još jednu izvanrednu sezonu, a prvi meč polufinala sa ekipom FMP igra se u petak od 20.30 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

Pošto je nova ABA titula osvojena na terenu rivala, naši prvotimci koji su ekspresno završili posao ostali su uskraćeni samo za jedno – a to je zajedničko slavlje sa našim navijačima koji su ekipu nosili u prve dve utakmice finala svojim bodrenjem i podrškom koja je bila od neprocenjivog značaja za naše momke!

Zbog svega, KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava sve naše pristalice da će ULAZ na TRIBINE na prvu utakmicu polufinala Superlige biti SLOBODAN.

Pozivamo sve naše pristalice da dođu i pozdrave naše šampione koji su na do sada nezabeležen način došli do nove titule i već sada ovu sezonu koja je na izmaku učinili uspešnom!

To ne znači da je posao gotov! Crveno beli i ova generacija igrača koji su se tokom cele sezone sa trenerom Sferopulosom borili sa brojnim povredama i nedaćama želi da se upiše u istoriju KK Crvena zvezda sa novom triplom krunom!

Dođite i pozdravite naše šampione! Petak, 20.30 časova – Hala Aleksandar Nikolić: Crvena zvezda Meridianbet – KK FMP (polufinale Superlige Srbije)