Počinje polufinale Superlige: Nova stranica i maksimalna koncentracija! (petak 20.30)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet posle trijumfa u finalnoj seriji ABA lige 3-0 nad ekipom Partizana, nastavljaju borbu za još jedan trofej ove sezone.

Crveno-beli u petak od 20.30 igraju prvu utakmicu polufinalne serije Superlige Srbije u kojoj i brane šampionsku titulu, a protivnik našeg tima biće FMP.

Utakmica se igra u hali “Aleksandar Nikolić”, a kao što smo i ranije najavili, ulaz na tribine će biti slobodan. 

S obzirom na to da su naši košarkaši na do sada nezabeležen način (3-0 u finalnoj seriji protiv Partizana) stigli do titule u regionalnom takmičenju i na gostujućem terenu proslavili novi šampionski trofej, sada je vreme da pozdravimo naše šampione i u našoj kući!

Pred prvu utakmicu polufinalne serije govorio je trener našeg tima Janis Sferopulos.

“Igramo prvu utakmicu polufinala Srpske lige. Prva stvar koju moramo da uradimo je da okrenemo novi list i stranicu naše knjige. Izuzetno poštujemo ekipu FMP-a znamo da imaju ekstra motivaciju. Zato moramo da budemo vrlo koncentrisani, da se držimo našeg plana i igramo našu igru.”

O očekivanjima je govorio i prvotimac KK Crvena zvezda Dejan Davidovac.

“Znamo kako igra ekipa FMP-a. Namučili su nas u Kupu Radivoj Korać, tada smo utakmicu rešili u našu korast u poslednjim minutima. Moramo da odigramo maksimalno koncentrisano i fokusirano i nametnemo naš ritam igre. Naši navijači su sjajni iz utakmicu u utakmicu i ne sumnjam da ćemo imati veliku podršku sa tribina i u predstojećoj utakmici”,  zaključio je Davidovac.

Podsećamo, kapije hale “Aleksandar Nikolić” otvaraju se dva sata pre početka susreta.

Zvezdaši, vidimo se u petak da zajedno ostvarimo još jedan cilj!