DERBI SAMO SA DOMAĆIM NAVIJAČIMA – APEL KK CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet otvaraju finalnu seriju Superlige Srbije u ponedeljak protiv ekipe Partizana. Prva utakmica, na kojoj je domaćin KK Crvena zvezda, na programu je 3.6. u 20 časova.

KK Crvena zvezda će zajedničkim snagama sa svim službama bezbednosti učiniti sve da utakmica protekne u najboljem redu!

Klub još jednom poziva sve svoje navijače da u ponedeljak ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sportskom ambijentu uz fer, korektno i sportsko navijanje, dođe do važne pobede na startu finalne serije!

KK Crvena zvezda još jednom podseća DA NA UTAKMICU ULAZE SAMO VLASNICI SEZONSKIH KARATA!

U dvoranu će moći da uđu samo oni koji donesu sezonsku kartu fizički – ulazak sa sezonskim kartama koje su slikane na mobilnim telefonima (QR code) i odštampane sezonske na papiru neće se važiti!

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog vrlo detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Nemojte nositi upaljače, rančeve, bilo kakve torbice, kovani novac. Takođe, na ulazima će se oduzimati i flašice sa pićima!

KK Crvena zvezda Meridianbet još jednom apeluje na sve naše Zvezdaše koji će se u ponedeljak naći u hali „Aleksandar Nikolić“ da ne nasedaju na bilo kakve provokacije, ne bacaju ništa na teren, ne vređaju nikoga i ambijentom za koji ne sumnjamo da će biti „vetar u leđa“ pomognu našem timu da dođe do vrlo važne pobede!

Ulaz u halu „Aleksandar Nikolić“ obavljaće se kao i ranije kada je KK Crvena zvezda Meridianbet organizovala brojne utakmice u našoj hali po sledećem rasporedu.

KK Crvena zvezda Meridianbet sa žaljenjem obaveštava javnost da predlog navijača Crvene zvezde i Kluba, da na predstojećim finalnim utakmicama Superlige Srbije, bude prisutni i gostujući navijači (5% kapaciteta dvorane domaćeg kluba), što daje posebnu draž derbiju, nije naišao na razumevanje druge strane, što možete pročitati ispod teksta.

BUDI ZVEZDIN ŠESTI IGRAČ U NAŠOJ KUĆI SADA KADA JE VAŽNO!