Još jedna nezaboravna sezona završena triplom krunom! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet su odbranili titulu šampiona Srbije i sezonu 2023/24 završili triplom krunom!!!

Prvi trofej je stigao u Nišu na Kupu Radivoj Korać kada je savladana ekipa večitog rivala, a potom je isti protivnik maksimalnim rezultatom pobeđen i u finalu ABA lige, odnosno Superlige Srbije.

U četvrtak od 19 časova u hali “Aleksandar Nikolić” organizovana je dodela pehara i medalja igračima i članovima stručnog štaba KK Crvena zvezda.

Zvezdaši su gromoglasnim aplauzom i ovacijama pozdravili veliki uspeh naših košarkaša, a sve detalje sa dodele pehara možete pogledati u galeriji ispod.

Prvo je naš oficijalni spiker prozvao na teren sve igrače, članove stručnog štaba i Upravnog odbora, da bi potom direktor Superlige Srbije uručio medalje svima. Trofej je tradicionalno uručen našeg kapitenu Branku Laziću, kom je ovo ukupno 25. titula u crveno-belom dresu.

Za najkorisnijeg igrača finala i najboljeg šutera proglašen je Dejan Davidovac!

Kompletirana je još jedna sezona u kojoj je KK Crvena zvezda Meridianbet uspeo da odbrani titule nacionalnog Kupa i domaćeg šampionata, dok je trofej prvaka ABA lige vraćen u klupske vitrine!

Zvezdaši hvala vam na neizmernoj podršci koju nam pružate čitave sezone, ovaj trofej je i vaš – jer Crvena zvezda je porodica!

KK Crvena zvezda Meridianbet 2023/24: Smart, Lazarević, Teodosić, Hanga, Tompkins, Davidovac, Mitrović, Lazić, Tobi, Bolomboj, Ilić, Nedović, Gedraitis, Gilespi, Topić, Jago, Kostić.

Sve fotografije slobodne su za korišćenje us potpis FOTO: KK Crvena zvezda (Đorđe Kostić).