Kapiten Branko Lazić – Zvezdin do 2026!!!

Kapiten Crvene zvezde i rekorder kluba po broju odigranih utakmica i osvojenih trofeja Branko Lazić, produžio je u nedelju ugovor sa klubom na još dve sezone!

Naš kapiten je ovim potpisom samo potvrdio ono što se zna odavno: sinonim za vernost, istrajnost, uspehe i čvrstinu Crvene zvezde u poslednjih 14 godina.

Ovim potpisom naš kapiten će ostati u crveno belom dresu sa novim ugovorom punih 15 sezona, čime će preteći takođe legende našeg kluba Vladimira Cvetkovića, Dragišu Vučinića, i dosadašnjeg rekordera Slobodana Nikolića (14 sezona).

Branko Lazić je rekorder Crvene zvezde po svim brojkama. Godinama jedan od najboljih defanzivaca u Evropi i najbolji u ABA ligi (tri puta biran za najboljeg defanzivca regionalne lige), odigrao je 809 utakmica u crveno belom dresu, osvojio je 25 trofeja (7 aba liga, 9 titula prvaka Srbije, 8 kupova Srbije i Superkup ABA lige) odigrao je i najviše evropskih utakmica u istoriji kluba.

Kapiten i zvezdina “desetka” Branko Lazić tako će nastaviti da predvodi tim na terenu, ali i kao važan deo zvezdine svlačionice kao jedan od njenih lidera.

Ovim potpisom Crvena zvezda Meridianbet počela je da rešava još jedan važan segment prelaznog roka, a to su produžeci ugovora važnih domaćih igrača!

Nakon Bolomboja i Gedraitisa, Branko Lazić je treći igrač koji je produžio ugovor sa crveno belima, dok je naš tim za takmičarsku sezonu 2024-2025 pojačao i Uroš Plavšić.

O daljim koracima u prelaznom roku, KK Crvena zvezda Meridianbet blagovremeno će obaveštavati javnost.

KK Crvena zvezda Meridianbet