Profesor na terenu i sledeće sezone u crveno belom!!!

Osvajač triple krune sa Crvenom zvezdom i jedan od najboljih košarkaša koje je ova zemlja imala, Miloš Teodosić produžio je ugovor sa voljenim klubom, i nosiće crveno beli dres i u sezoni 2024-2025!!!

Ostanak lidera ove ekipe na terenu i u svlačionici predstavlja ogromno pojačanje za KK Crvena zvezda za koji je Miloš prethodnu sezonu odigrao sa velikim uspehom, ali i motivacijom i željom da pomogne klubu i timu u svakom smislu!

„Suve“ brojke koje je ostvario nastupajući u četiri takmičenja, ne mogu da dočaraju uticaj koji je Zvezdina četvorka imala u prethodnoj sezoni na terenu i u svlačionici. Završnice svih takmičenja u kojima je pomogao da naš klub osvaja trofeje, počev od Kupa Radivoj Korać u Nišu koji je odigrao na jednoj nozi, završnice ABA lige ili pojedinih utakmica Evrolige (MVP 16.kola Evrolige sa Makabijem) pokazale su zašto je za KK Crvena zvezda od izuzetne važnosti da ima Miloša Teodosića, lidera, Zvezdaša i igrača takvog kvaliteta i u narednoj sezoni…

Miloš Teodosić (rođen u Valjevu, 21.03.1987.godine) je tokom svoje prebogate klupske karijere osvojio čak 19 međunarodnih i nacionalnih klupskih trofeja sa klubovima u Srbiji, Grčkoj, Rusiji, Italji… igrajući za FMP, Olimpijakos, CSKA, Virtus i Crvenu zvezdu sa kojom na našu veliku čast i zadovoljstvo nastavlja saradnju i za narednu sezonu!

KK Crvena zvezda Meridianbet nastavlja sa aktivnostima u prelaznom roku i blagovremeno će obaveštavati javnost o narednim potezima isključivo na klupskim platformama i nalozima.

KK Crvena zvezda Meridianbet