Ајзеа Кенан у Црвеној звезди Меридианбет!

Амерички Бек Ајзеа Кенан (Isiah Canaan) нови је кошаркаш Црвене звезде Меридианбет!

Кенан је са нашим клубом потписао двогодишњи уговор и представљаће велико појачање за тим и бековску линију у сезони 2024-2025!

Кенан досадашњи играч Олимпијакоса, има изузетно богато искуство играња у Европи где је наступао посебно са великим успехом у екипама Уникса и Олимпијакоса где је прошле сезоне освојио и титулу првака Грчке и наступао у финалу Евролиге.

Висок 183 центиметара, изузетно брзи и снажан (93 килограма) одликује га изузетно добар шут уз високе проценте, а у Црвену звезду некадашњи играч Хјустона, Филаделфије, Чикага, Финикса, Минесоте, Милвокија… доноси велико искуство и додатну претњу са спољних позиција. У екипи Олимпијакоса бележио је просечно 12 поена по утакмици у Евролиги и грчком шампионату.

Након важних продужења уговора са Боломбојем, Гедраитисом, Лазићем и Теодосићем, Кенан је други новајлија у црвено белом након Уроша Плавшића.

КК Црвена звезда Меридианбет наставља са врло интензивним активностима на јачању тима за такмичарску сезону 2024-2025 и о новим аквизицијама благовремено и ускоро ће обавестити јавност.