Одржана 30. акција “Црвено-бела крв” – Прикупљенo 722 јединицe крви

У четвртак и петак, 27. и 28. јуна, организована је јубиларна тридесета акција добровољног давања крви под називом “Црвено-бела крв” у организацији УГ Делије Север, СД Црвена звезда и Института за трансфузију крви Србије.

Као и увек до сада Звездаши су показали велико хумано срце, па је за два дана прикупљено 722 јединице крви, у тренутку када је било јако важно да се прикупе залихе крви у летњим месецима! Резултатом за понос потврдили смо сви заједно да навијачи Црвене звезде нису само подршка на трибинама, већ и у најважнијим животним биткама и да је Црвена звезда велика породица, баш како смо најавили дан пред акцију.

На стадиону Рајко Митић прикупљено је за два дана 465 јединица крви, Прокупљу 69 Приједору 35, Бијељини 33, Требињу 32, Косовској Митровици 25, Бањалуци 20, Сарајеву и Добоју по 19, Сомбору 5, што у збиру даје 722 јединице крви у јубиларној 30. акцији “Црвено-бела крв”!

Свим донаторима смо обезбедили мале поклоне у знак пажње, а овим путем желимо да још једном искажемо захвалност свима који су се одазвали позиву и узели учешће у акцији!