Хвала Адаму, Треју и Џавонтеу

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава јавност да мађарски репрезентативац и првотимац нашег клуба у управо завршеној 2023-2024, Адам Ханга неће носити црвено бели дрес у новој такмичарској сезони.

Клуб и играч су споразумно окончали сарадњу по завршетку 2023-2024, а Адам Ханга је слободан у избору нове средине.

КК Црвена звезда Меридианбет користи ову прилику да се захвали једном од најбољих страних играча који су били део наше црвено беле породице. Адам је у једној од најуспешнијих сезона у историји клуба и освајању трипле круне, дао велики допринос својим играма, понашањем на терену, и као један од лидера у свлачионици, а уз тим је остао и након тешке повреде руке која га је онемогућила да помогне тиму у финишу сезоне.

Клуб жели много здравља, среће и спортских успеха Адаму у наставку његове каријере коју је обострано обогатио искуством, победама и трофејима у нашем клубу.

Истовремено, и Американци Треј Томпкинс и Џавонте Смарт неће бити део такмичарског погона нашег клуба у такмичарској сезони 2024-2025.

Томпкинс и Смарт који су у клуб стигли почетком 2024.године, дали су свој допринос током другог дела сезоне у коме се наш тим борио за освајање три трофеја.

КК Црвена звезда Меридианбет им се овом приликом захваљује на значајном доприносу који су дали у завршеној такмичарској сезони 2023-2024. Треј Томпкинс је посебно својим понашањем и лидерским искуством на терену и у свлачионици био важан фактор у завршници сезоне која је за наш клуб окончана трофејима и триплом круном!

Клуб Треју и Џавонте жели пуно среће, здравља и спортских успеха у наставку каријере.