Сезонске карте КК Црвена звезда Меридианбет 2024-25 (први део)

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава све заинтересоване Звездаше, власнике сезонских карата из претходне сезоне и све љубитеље кошарке да се ближи почетак продаје сезонских карата за такмичарску сезону 2024/25, коју сви заједно ишчекујемо са нестрпљењем и узбуђењем!

Овога пута неће бити предсезонске продаје, а продаја сезонских карата о којима ћемо детаљно наредних дана информисати јавност и све који желе да поседују сезонску улазницу одвијаће се у ДВЕ ФАЗЕ: резервација и куповина.

Прва фаза односи се на резервацију сезонске карте за све оне који ће продужити сезонске карте које су поседовали претходне сезоне (задржати своје место). Као Клуб желимо да олакшамо и убрзамо процес куповине сезонске карте, а важан део тог процеса је могућност за све да на време обаве пријаву и олакшају куповина. Овога пута остављена је могућност за све да купе сезонску карту онлајн, или у нашем дому на Малом Калемегдану, култном месту наше Црвене звезде.

Након резервација, сви навијачи ће добити е-мејл са инструкцијама (1. августа) за плаћање онлајн (ко је одабрао ту опцију) или могу куповину да обаве на Малом Калемегдану од 1. августа до 23. августа до када им важи резервација места.

КК Црвена звезда Меридианбет формирао је и ове сезоне тим који има своје такмичарске амбиције и биће изузетно атрактиван за гледање. Потрудили смо се да и ове сезоне наше сезонске карте буду доступне свима и адекватне свачијем џепу и буџету.

Тако ће сви заинтересовани бити у могућности да набаве нову сезонску карту КК Црвена звезда Меридианбет већ од 15 хиљада динара (за све који обнављају своју сезонску карту) или 18 хиљада за нове купце сезонске карте! Наравно, као и уназад пар година, биће омогућена и куповина на рате (биће могућа само за куповину на Малом Калемегдану).

По новом календару наш тим у сезони 2024-2025 одиграће у 3 такмичења најмање 32 утакмице у новој сезони као домаћин у Евролиги, АБА лиги и српском шампионату, што простом рачуницом гледајући најниже цене сезонске карте – даје врло повољну цену од само 470 динара по утакмици!

Пред нама је историјска црвено-бела сезона! Славимо велики јубилеј и нашу историју, али славимо и бодримо и наш нови тим који ће уз пуне трибине, препознатљив амбијент и подршку лакше доћи до циљева. А наши циљеви су увек познати, па и у сезони у којој славимо великих 80 година – јер ми смо Црвена звезда! Зато позивамо све Звездаше да искористе прилику и буде део нове сезоне у којој ћемо се поносно сећати наше славне прошлости, али и борити за сваку победу и за нове трофеје!

КК Црвена звезда Меридианбет огласиће се већ у петак 12.07.2024. године са детаљним информацијама о почетку продаје, комплетним ценама сезонских карата и бројним другим погодоностима и сервисним информацијама како би максимално поједноставили процес продаје сезонске карте у години у којој ћемо и обележити 80 година постојања и велики јубилеј наше Црвене звезде!