Буди део јубиларне 80. сезоне наше Звезде (цене сезонских од 15.000 рсд)

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава све заинтересоване Звездаше, власнике сезонских карата, и љубитеље кошарке, да је клуб формирао цене сезонских карата за утакмице нашег сениорског тима у такмичарској сезони 2024/25.

Клуб се у сезони која ће бити историјска и јубиларна, у којој славимо 80 година постојања, потрудио да се у понуди нађу сезонске карте за свачији џеп, па ће најприступачнија улазница износити 15 хиљада динара. Цене сезонских карата КК Црвена звезда Меридианбет за такмичарску сезону 2024-2025 су следеће:

Подсећамо да ће сениорски тим Црвене звезде Меридианбет у новој сезони одиграти најмање 32 утакмице као домаћин у три такмичења (Евролига, АБА лига и Суперлига Србије);

ВАЖНЕ НАПОМЕНЕ:

1. Сезонске карте важиће за све утакмице лигашког дела Евролиге, АБА лиге и Суперлиге Србије, као и за потенцијалне утакмице доигравања Евролиге и све утакмице плеј оф-а АБА Лиге, уколико се буду играле у Београдској Арени, као и утакмице Суперлиге Србије.
2. И ове сезоне, деца до 6 година имаће право на бесплатан улаз на секторе трибина, партера и Н400, док за сектор ложа сви морају да поседују карту;
3. Улазнице за децу узраста од 7-15 година доступне су у секторима Трибина Д и Партер 4. Куповина карата за најмлађе обављаће се искључиво на Малом Калемегдану уз приложен документ којим се доказује родитељство и узраст детета;

Клуб се потрудио да максимално олакша процес куповине сезонских карата, а регистрација и резервација сезонских карата нашег клуба за такмичарску сезону 2024/25 почиње већ у среду 17. јула 2024. године – на званичном сајту Клуба.

Продаја ће се обавити у ТРИ ФАЗЕ, од којих су прве две намењене за све власнике сезонских карата КК Црвена звезда претходних сезона. Клуб ће у наредном оглашавању написати детаљне инструкције око регистрације, резервације и куповине сезонских карата КК Црвена звезда Меридианбет!

Буди део још једне историјске сезоне у којој славимо 80 година постојања клуба, али и велика подршка са пуних трибина нашем тиму и Теу, Лази, Луки, Калини, Неди и осталим момцима у такмичарској 2024-2025!