ПОЧИЊЕ РЕЗЕРВАЦИЈА СЕЗОНСКИХ КАРАТА КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (ИНСТРУКЦИЈЕ И ВИДЕО)

КК Црвена звезда Меридианбет од 17.07.2024 са почетком у 10 часова омогућава резервацију сезонских карата свим власницима сезонских карата из претходне сезоне.

Процес куповине ће се обавити у ТРИ ФАЗЕ, од којих су прве две резервисане за све власнике сезонских карата КК Црвена звезда претходне сезоне, док се трећа фаза односи на нове купце. Вест у којој се налазе све потребне информације прочитајте овде .

Подсећамо да је клуб у петак објавио цене сезонских карата за такмичарску сезону 2024-2025.

Комплетну вест са ценама можете пронаћи на овом линку

КАКО РЕЗЕРВИШЕТЕ СЕЗОНСКЕ КАРТЕ?

Кликом на следећи линк улазите у формулар за пријаву

Прво поље – КУПАЦ СЕЗОНСКИХ КАРАТА, је особа која је носилац целе резервације, особа која плаћа карте И КОЈА БИРА НАЧИН ПЛАЋАЊА (сва поља је обавезно попунити).

На располагању  имате 4 опције… од којих се прве две односе на куповину онлајн. Прва је са доставом на кућну адресу, а друга преузимање на Малом Калемегдану.

Трећа опција је лична куповина на Малом Калемегдану, док је четврта плаћање преко правног лица, односно рачуна фирме.

КУПАЦ мора поново све своје податке да наведе и у другом пољу, како би унео и најважнији –  БАР КОД СВОЈЕ СТАРЕ СЕЗОНСКЕ КАРТЕ, И НА ТАЈ НАЧИН РЕЗЕРВИСАО СВОЈЕ МЕСТО!

Сва остала поља која се додају притиском на тастер „ДОДАЈ КАРТУ“ се односе на све особе за које КУПАЦ такође жели да направи резервацију. Неопходно је за сваког НОСИОЦА навести: име и презиме, број телефона, емаил адресу, и бар код старе сезонске карте што је већ учинио и за себе, попуњавајући друго поље. На крају сваког уноса података за носиоца, потребно је притиснути тасте ПРОВЕРИ!

Након што сте завршили унос података за све особе за које правите резервацију, притиснућете тастер „САЧУВАЈ. Уколико убрзо након тога добијете конфирмациони емејл, сматрајте да сте успешно резервисали своје карте.

Важне напомене: везано за трошкове онлајн плаћања, прва и друга опција плаћања, у првој опцији имате додатне трошкове које наплаћује дистрибутер карата у износу 4 % од укупне вредности поруџбине. У другој опцији исте те трошкове плус трошкови доставе у вредности од 500 РСД по резервацији, без обзира колико сте карата резервисали!

До 1. августа добићете још један емејл. Уколико сте одабрали једну од прве две опције, добићете инструкције за плаћање, а уколико сте одабрали трећу или четврту, добићете бројеве резервације уз детаљно објашњење о даљим корацима.

Видео упутство можете погледати испод:

Уколико током овог процеса наиђете на неке нејасноће и потешкоће на располагању ће Вам бити „кол центар“ за подршку приликом регистрације и контакт путем е-мејла.

Кол центар креће са радом такође од среде, 17. јула у периоду од 10-17 часова, радним данима.
Контакт телефон: 065/8052153;
Мејл адреса: sezonskekarte@kkcrvenazvezda.rs.

СЛОБОДНА ПРОДАЈА СВИХ ПРЕОСТАЛИХ КАРАТА ЗА СВЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ КУПЦЕ ПОЧИЊЕ 15.08.2024.ГОДИНЕ (Онлине и у просторијама клуба на Малом Калемегдану);

ВАЖНА НАПОМЕНА:

– Сви који желе да купе сезонске карте на рате, картицама Банке Интеса и Комерцијалне Банке, биће у могућности да то учине само лично на Малом Калемегдану, те их молимо да приликом резервације одаберу опцију за плацање „преузимање на Малом Калемегдану“!

КК Црвена звезда Меридианбет планира да све утакмице у такмичарској 2024/25 игра у Београдској Арени!

Због тога, поједини сектори Нивоа 400 независно од процеса куповине кроз резервације, биће за све доступни за куповину од 01.08.2024.године на Калемегдану и онлине.

Пред нама је историјска сезона! Чекамо и прославићемо 80. рођендан наше Црвене звезде, који ћемо обележити разним манифестацијама, утакмицама за памћење, победама, трофејима, али на прво месту пуним трибинама – јер је то оно што Црвену звезду чини великим клубом. Људи и огромна подршка који наш клуб чине већ деценијама потпуно другачијим од других!

Буди део историје и такмичарске 2024-2025!