ПРВА ФАЗА ОБНОВЕ СЕЗОНСКИХ КАРАТА ЗАВРШЕНА, ДРУГА ПОЧИЊЕ 1. АВГУСТА У 12

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава звездашку јавност да је прва фаза обнове сезонских карата завршена. У току прве две недеље продаје власници сезонских карата из сезоне 2023-24 били су у прилици да обнове своја места за предстојећу сезону. Сви они који су успешно резервисали своја места добиће још један мејл са бројем резервације и даљим инструкцијама до почетка друге фазе продаје сезонских карата (резервација траје до 23. августа, и власници сезонских карата са бројем резервације могу у било ком тренутку у наведеном периоду да изврше уплату и преузму своје карте).

Одзив за обнову истих места је био велики, а Клуб се овим путем захваљује свима који су већ резервисали своје место и спремно чекају почетак сезоне!

Као што смо најавили на самом почетку, друга фаза продаје намењена је власницима сезонских карата из претходне сезоне који желе да замене места и она траје од 01. до 14. августа. Продаја сезонских улазница је на Малом Калемегдану, као и на сајту www.tickets.rs. Наредна фаза почиње у четвртак, 01. августа у 12 часова и траје до 14. августа. 

Мали Калемегдан – радним данима од 12-20 часова, суботом од 10-18 часова.

Такође, у истом периоду и сви који су резервисали карте и одабрали опцију куповина на Малом Калемегдану, у истим терминима могу извршити куповину до 23. августа, до када им важи резервација.

Подсећамо, у другој фази сви власници сезонских улазница из сезоне 2023-24 имају могућност да изаберу нова места из преосталог контигента по повлашћеној цени за власнике сезонских карата.

Додатне погодности:

– Клуб се потрудио да и ове сезоне омогући куповину сезонских карата на рате картицама Интеса и Комерцијалне банке, а корисници ових картица могу да искористе опцију коју имају и купе сезонске на 3 или 6 рата. (ова опција доступна је само на Малом Калемегдану)

– За потенцијалне утакмице где је ограничена продаја преосталог капацитета улазница – биће обезбеђено право прече куповине дневне карте уз сезонску карту;

– Власници сезонске карте куповином нове, аутоматски обнављају и чланарину за сезону 2024-25, а цена чланарине је урачуната у цену сезонске улазнице;

КК Црвена звезда Меридианбет планира да све утакмице у такмичарској 2024/25 игра у Београдској Арени!

Због тога, поједини сектори Нивоа 400 независно од процеса куповине кроз резервације, биће за све доступни за куповину од 01.08.2024. године на Калемегдану и онлајн.

Све додатне информације можете пронаћи на тикетинг страници нашег сајта: https://kkcrvenazvezda.rs/ticketing/

Слободна продаја преосталих карата креће од 15. августа на истим продајним местима!

Буди део историје и такмичарске 2024-2025! Видимо се ускоро у Арени!