Председник КК Црвена звезда Меридианбет у посети екипи у Старој Пазови: ”Ово је темељ за све што следи”

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет од понедељка су у Старој Пазови где се вредно припремају за нову сезону.

Прва фаза којом је практично отворена нова такмичарска сезона 2024-2025ће бити одрађена у бази ФСС у којој наш тим има изванредне услове за рад, трајаће до недеље, а играчи вредно раде два пута дневно под надзором првог тренера Јаниса Сферопулоса и стручног штаба црвено белих.

Од среде екипа ће бити комплетна, јер се тиму придружују и Огњен Добрић и Дејан Давидовац који су добили неколико дана одмора након наступа на ОИ у Паризу и освајања бронзане медаље у Француској.

Екипу је посетио и председник клуба Небојша Човић који се у разговору са тренером Сферопулосом и играчима информисао о току припрема и условима које тим има у Старој Пазови, и такође упознао са најновијим појачањима нашег тима Ајзеоом Кенаном, Кодијем Милер Мекинтајером, као и Мајком Даумом: „ Као што знате почеле су припреме нашег тима у Старој Пазови где имамо изванредне услове за рад, уз то и неопходан мир који је у овом тренутку момцима најважнији како би се добро припремили за нову сезону. Желео сам и лично од тренера и играча да чујем утиске јер је овај период изузетно важан и темељ за све оно што следи, а времена до прве такмичарске утакмице нема превише. Желео сам да им пренесем и на овај начин велику подршку коју имају од свих нас из клуба. На њима је да вредно раде и у што бољој форми дочекају старт сезоне. Истовремено позивам наше навијаче да подрже ове момке у новој сезони која ће бити изузетно напорна и захтевна, и да купују сезонске карте јер се добро зна шта подршка са трибина значи играчима и шта је доносила претходних сезона“ рекао је први чове црвено белих, председник Небојша Човић.

Црвено бели настављају у истом ритму и миру базе ФСС да граде темеље за нову сезону која почиње за месец дана утакмицом у Дубаију (1.коло АБА лиге).

До почетка сезоне наш тим одиграће и неколико пријатељских утакмица:

28.08. КК Јахорина (Пале)
31.08. КК Игокеа (Београд затворена утакмица)
05.09. Хапоел Ј (Београд затворена утакмица)
10.09 Олимпиакос (Атина Пиреја затворена утакмица)
12-14.09 ВТБ Куп (Москва)

Капитен црвено белих и ове сезоне биће Бранко Лазић, а тренер Сферопулос тренутно на тренинзима у Старој Пазови има све играче који ће чинити такмичарски тим КК Црвена звезда Меридианбет за такмичарску сезону 2024-2024.

КК Црвена звезда Меридианбет и наредних дана детаљно ће извештавати и обавештавати јавност о току припрема нашег првог тима кроз изјаве играча, видео и фото галерије.

КК Црвена звезда Меридианбет