Огњен Добрић дочекан овацијама у свом Младеновцу са бронзом око врата (видео)

КК Црвена звезда Меридианбет са поносом је увек истицао да је српски клуб и као такав увек на располагању нашој кошарци и нашим националним селекцијама, од оних најмлађих до сениорске репрезентације.

Огњен Добрић наш првотимац, који је прошао практично све млађе селекције Србије, а данас је сениорски репрезентативац, и бронзани олимпијац, дочекан је у у суботу 24.08. у свом Младеновцу након освојене медаље и сјајних игара које је приказао у Паризу као део нашег националног тима.

Наш Шеги који је рођен 1994.године у Книну, а своје уточиште и нови дом пронашао у Младеновцу, вратио се у суботу на терен на коме је као клинац маштао да постане кошаркаш Црвене звезде, репрезентативац Србије и освајач светских и олимпијских медаља:

“У овом граду, на овим теренима сам одрастао и када сам био мањи, можда ваших година, циљ ми је био да освојим турнир на овом терену. А, ево сада олимпијска медаља око врата. Верујте у своје снове, вредно тренирајте и радите за њих. Хвала вам још једном, људи”, рекао је Огњен Добрић у суботу увече у „свом“ Младеновцу.

КК Црвена звезда Меридианбет и даље ће као и увек бити на располагању нашој кошарци, ствараће репрезентативце, и бити клуб у коме ће темељ тима као и наредне сезоне чинит домаћи, српски кошаркаши, међу којима ће бити и Огњен, али и Дејан Давидовац још један освајач олимпијске бронзе у Паризу.

И овом приликом честитамо нашем Огњену освојену медаљу, али и дочек који најбоље сведочи о каквом човеку се ради.

Огњен Добрић је током лета потписао нови двогодишњи уговор са КК Црвена звезда са којом је већ освојио прегршт трофеја и титула.