Zvezdin novi dres i uvod u veliki jubilej! (FOTO, VIDEO)

КК Црвена звезда Меридианбет и у такмичарској сезони 2024-2025 носиће опрему реномираног немачког произвођача спортске опреме адидас.

Наредне сезоне КК Црвена звезда слави 80 година постојања и велики јубилеј. Због тога, обавеза да наш клуб и наш партнер адидас буду на нивоу који је постављен врло високо претходних сезона још више добија на значају.

Такође и порука „Звезда кошарке” која савршено стоји уз наш клуб!

У такмичарској сезони 2024-2025 први тим ће имати на располагању три гарнитуре дресова: стандардни црвено-бели, црвени (друга гарнитура) и плави (трећа гарнитура).

Први дрес који је увек “звезда” сваке колекције и наша традиција, ове сезоне има све: црвено-беле пруге уз мале плаве детаље, крагну у бојама заставе наше Србије, плави адидас лого и звездице које се налазе на целом дресу. Увек као Клуб са поносом истичемо наше године, а сада их је чак 80, али и одакле долазимо и коју земљу представљамо. Све то, уз сада већ препознатљив адидас ретро дизајн нови дрес за сезону 2024-2025 има!
Гостујући дрес ове сезоне представљаће мало изненађење, доминантно је црвен, али другачији него до сада, јер се не ради о класичном дресу са пругама, већ се боје појачавају од дна ка врху дреса. На њему се налазе и транспарентно постављене звездице које су доминантни симбол нашег клуба.

“Драго нам је што адидас и КК Црвена звезда настављају успешну сарадњу и ове сезоне, уверени да ћемо поново имати доста успеха, победа и разлога за радост. Изузетна нам је част што црвено-белима обезбеђујемо модерну и квалитетну опрему какву овај Клуб, који прославља вредан јубилеј 80 година постојања, и заслужује. Код нових гарнитура дресова желели смо да очувамо препознатљиве линије и ретро стил, али и да у дизајн уткамо нове елементе са којима се Звездаши идентификују. Надамо се да ће и играчи и навијачи тиме да буду задовољни. Посебно смо поносни на филозофију бренда адидас, а то је жеља да дизајном и иновацијама крерирамо опрему која ће спортистима да омогући што бољи учинак на терену”, рекла је Јелена Ристић, менаџер за бренд и односе са јавношћу за адидас Србију.

КК Црвена звезда Меридианбет и адидас трудили су се да ове године обаве тежак задатак: одрже висок ниво који је постављен претходних сезона, у погледу дизајна и квалитета опреме, али и обухвате велики јубилеј, богату историју КК Црвена звезда и све то пренесу на дресове нашег клуба у сезони 2024-2025!

Јер први и основни мотив у периоду и години која је пред нама је – наша Звезда, звезда кошарке, некада сада и увек!