Продаја сезонских до 30.септембра, након тога у продаји само дневне карте и знатно скупље!

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава све Звездаше да ће се сезонске карте за такмичарску 2024-2025 продавати до 30. септембра и прве званичне утакмице нашег клуба у Београду.

Након тога у продаји ће бити само дневне карте КК Црвена звезда Меридианбет чија ће цена бити знатно већа – зато је важно да на време купите сезонске карте!

Подсећамо да на тај начин обезбеђујете своје место на свим утакмицама црвено белих у наредној сезони, али и директно помажете клубу да свакодневно несметано функционише!

Цене дневних карата биће објављене до 27. септембра. Црвена звезда Меридианбет прву такмичарску утакмицу у Београду играће против Морнара у АБА лиги крајем септембра,  док ће први дуел у Евролиги црвено бели имати 09.10.2024.године против Басконије у Београдској Арени.

Подсећамо да су сезонске карте КК Црвена звезда Меридианбет у продаји од августа, а све информације и цене карата које су знатно повољније од куповине појединачних дневних карата – можете погледати на следећем линку:

https://kkcrvenazvezda.rs/2024/08/29/kupovinom-sezonske-dajes-podrsku-klubu-na-vise-nacina/

Звездаши, обезбедите своје место на свим утакмицама црвено белих на време, избегните редове, купите сезонске карте и уштедите – јер ће цене дневних бити знатно више.

Клуб је сваке године истицао огромну важност куповине сезонских карата и  изражавао велику захвалност свима који су и на тај начин пружали подршку Црвеној звезди и играчима, јер је тај сегмент небројено пута помогао клубу да свакодневно нормално живи и ради!

Подсећамо да se потпуно слободна продаја сезонских карата obavlja на Малом Калемегдану, као и онлајн на сајту http://www.tickets.rs

Комплетну понуду слободних места на тлоцрту Београдске Арене можете пронаћи на следећем линку нашег тикетинг партнера – tikets.rs

https://tickets.rs/event/kk_crvena_zvezda_meridianbet_sezonska_ulaznica_2425_13966

Клуб се потрудио да и ове сезоне омогући куповину сезонских карата на рате картицама Интеса и Комерцијалне банке, а корисници ових картица могу да искористе опцију коју имају и купе сезонске на 3 или 6 рата. (ова опција доступна је само на Малом Калемегдану)

Све додатне информације можете пронаћи на тикетинг страници нашег сајта:

https://kkcrvenazvezda.rs/ticketing

КК Црвена звезда је формирала респектабилан тим који може да одговори амбицијама и циљевима који су постављени за ову сезону. Момцима је потребна гласна и бројна подршка, а клубу помоћ како би несметано живео и функционисао!

Буди део наше црвено беле приче и сезоне у години у којој славимо велики јубилеј – 80 година постојања!