77

Nemanja Popović

77

Nemanja Popović

Visina
205cm
Rođendan
29/12/2001
Nacionalnost
srb Serbia
Pozicija
Centar, Krilni centar
0avg
Assists per game
0avg
Points per game
0avg
Rebounds per game

Talentovani krilni centar Nemanja Popović potpisao je tokom septembra 2021.godine trogodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda

Popović, visok 205 centimetara, rođen je 29.decembra 2001.godine u Aranđelovcu, a prve košarkaške korake napravio je u KK Basket u Mladenovcu.

Tokom 2015. godine priključio se KK Vizura iz Beograda u kome je nagovestio veliki talenat koji ga je preporučio našem klubu u koji stiže tokom leta 2017.godine.

Kao član juniorskog tima KK Crvena zvezda odigrao je izuzetno zapaženu sezonu nakon koje je bio i učesnik prestižne manifestacije “Košarka bez granica” u Šarlotu (SAD) koja je okupljala najtalentovanije igrače rođene 2000te i kasnije.

Paralelno sa nastupima u juniorskom timu, Popović je bio priključen i seniorskom timu crveno belih, a kalio se i sticao nepohodno iskustvo igrajući za KK Žarkovo, OKK Beograd i KK FMP.


Nemanja Popović je tokom leta 2021.godine priključen prvom timu KK Crvena zvezda gde će imati sve neophodne uslove za dalji razvoj i sticanje iskustva.

Nemanja Popović je još jedna potvrda da KK Crvena zvezda nastavlja sa praksom da daje priliku i šansu svojoj deci i igračima koji su prošli kroz sistem kluba.