Po završetku sezone 2021-22 KK Crvena zvezda je tokom jula omogućio svojim navijačima da obezbede sezonske ulaznice i svoje mesto u hali u pretprodaji, po znatno povoljnijim cenama. Odziv zvezdaša je bio veliki, pretprodaja je bila uspešna, čime su navijači Crvene zvezde na najbolji način pokazali svoju odanost klubu i prepoznali jako značajan trenutak za crveno-bele!

Po već ustaljenoj praksi, KK Crvena zvezda pred početak nove sezone kreće sa redovnom prodajom sezonskih ulaznica (preostalog kontigenta). Od srede 21.09.2022. u 12 časova, svi navijači koji nisu bili u mogućnosti da tokom jula kupe sezonske ulaznice, moći će to da urade na Malom Kalemegdanu i online na sajtu www.tickets.rs.

Radno vreme prodajnog mesta na Malom kalemegdanu će biti radnim danima od 12-20h, a subotom od 10-16h, dok nedeljom prodajno mesto neće raditi.

Link za online kupovinu će biti istaknut na klupskom sajtu ili direktno na sajtu www.tickets.rs, a za sve dodatne informacije možete pratiti društvene mreže i sajt kluba, na kome ćete blagovremeno biti obavešteni o svim detaljima.

Podsećamo da će Crvena zvezda odigrati u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja: Evroliga, ABA liga i domaće prvenstvo.

Kao što već znate, simbolika za sezonsku kartu je ZVEZDIN UNIVERZUM u kome svaki navijač predstavlja jednu zvezdicu crveno-belog univerzuma – čime jasno želimo da stavimo do znanja da je svaki aktivni član i navijač koji redovno prati Klub aktivni učesnik u stvaranju rezultata i ostarivanju ciljeva.

Osim onog najvrednijeg – sezonske karte, kao i u pretprodaji, u posebno dizajniranoj kutiji biće poklon paket koji čine posebno dizajnirana i jedinstvena majica KK Crvena zvezda, privezak sa zvaničnim grbomk luba, kao i pismo svakom navijaču crveno-belih.

Svaki kupac sezonske karte i aktivne članske karte dobija ovaj paket na poklon!

Kao što smo i najavili, cene u pretprodaji su bile još povoljnije, ali smo se potrudili da i u redovnoj prodaji  sezonske ulaznice budu pristupačne navijačima, kako bi svi zainteresovani bili u prilici da budu deo Zvezdine priče u sezoni 2022/2023.

Mogućnost plaćanja na rate postoji i dalje za vlasnike kreditinih kartica Banke Intesa i Komercijalne banke, beskamatno na 3 i 6 mesečnih rata.

Cene sezonskih karata su sledeće:

Ponesite i svoje pasoše, da Vam se “overi” i nova sezona!

Programi Zvezdaš junior i Zvezdaš senior su aktuelni i dalje. Uz pomoć klupskog partnera IDEA i ove sezone će fokus Kluba biti na najmlađim Zvezdašima, ali i onim najstarijim koji su kroz istoriju prolazili najteže i najlepše momente uz svoj klub. Za njih je kao i do sad formirana cena sa dodatnim popustom. Cena Zvezdaš junior karte je povoljnija od ostalih jer mladi ne mogu da priušte punu cenu, istovremenoi želimo da pomognemo  roditeljima koji žele da svoju decu vode sa sobom na utakmice. Tribina D JUNIOR je namenjena mladima uzrasta od 7-14 godina. Prilikom kupovine, potrebno je priložiti dokument koji dokazuje godište (đačka knjižica, zdravstvstvena knjižica, pasoš…). Kartica je I ove sezone posebnog dizajna, potpuno drugačija od svih ostalih I učiniće naš pomladak posebnim!

Kao i svake sezone, dizajnerski tim KK Crvena zvezda potrudio se da osveži izgled sezonske karte, a svaka boja (crvena, plava, svetlo plava, bela, zlatna, ljubičasta, žuta, i narandžasta) povezane su sa jednim sektorom u hali: Tribine A,B,C i D (junior), Bela i plava loža, Parter B, VIP loža, parter 4, Tribina junior i VIP premijum, kao i počasna mesta (centralno i bočno)…

Takođe, kao i prethodnih sezona za sve kupce sezonskih karata KK Crvena zvezda i članove kluba biće još dodatnih pogodnosti i benefita.

Čeka nas još jedna uzbudljiva sezona – Uživajte uz Crvenu zvezdu u sezoni velikih utakmica koje nas čekaju u Evroligi i ABA ligi i Super Ligi Srbije.

Klub podseća da kupovinom sezonske ulaznice, direktno pomažete funkcionisanju kluba i direktno učestvujete u uspesima crveno-belih.

Godine koje su za nama i veliki uspesi i trofeji koje smo osvojili pokazali su i dokazali jedno. Samo zajedno možemo do ciljeva koje postavljamo i dostižemo iz godine u godinu!

Novi izazovi su pred nama, sezona 2022-2023! Svi zajedno, jer samo jedna je Zvezda!

(klikom na sliku otvorićete sliku u punoj veličini)

VERNOST I PODRŠKA

KK Crvena zvezda mts nebrojano puta je isticao koliki je značaj imala podrška Zvezdaša u ovoj sezoni! Crveno-beli su uzvratili za vernost, ljubav i podršku donevši u vitrine nova tri trofeja, a uprava i menadžment kluba još jednom su odlučili da kažu veliko hvala.

Sistem članstva koji je na novom softveru započet prošle sezone, ove godine će dobiti zamah sa mnogim benefitima! Podsećamo, svi kupci sezonske karte prošle godine su dobili članstvo i godišnju članarinu na poklon, dok je ovogodišnja članarina uključena u cenu sezonske karte. Plaćanje članarine je neophodno, kako bi se pomoć klubu i funkcionisanju samog sistema obezbedila i tako nam dala jedan novi nivo zajedništva i pripadnosti našem klubu, KK Crvenoj zvezdi! Omogućeno je svima da se učlane, bez razlike da li su vlasnici sezonske karte ili ne. Učlanjenje će koštati 1500RSD, dok svi koji su već učlanjeni, plaćaju samo godišnju članarinu od 1000RSD.

Na raspolaganju su vam I PREMIJUM I PLATINUM ČLANSTVO! Za sve one koji su u mogućnosti da posebno pomognu svoj klub! Premijum članstvo je 10.000RSD, dok je platinum 100.000RSD.

Ne postoji bolji način da se Zvezdaš direktno uključi u život KK Crvena zvezda nego članstvom u voljenom klubu. Članstvo definiše snagu jednog kluba i ovaj model članstva direktno pomaže svakodnevnom funkcionisanju KK Crvena zvezda koji se suočava sa ogromnim izazovima kojima pristupa sa najvišim ambicijama.

Svaki kupac sezonske karte treba da ima na umu da njenom kupovinom pomaže svoj klub, to je njegov nemerljiv doprinos! Na žalost materijalna strana sporta je važna, nećemo reći presudna i Vaša podrška koju dajete klubu na ovaj način ga čini boljim, jačim i uspešnijim!

Kako biste se pripremili za kupovinu sezonske, ali i upoznali sa svim detaljima ostalih mogućnosti, molimo Vas da detaljno pročitajte tekst!