Klupski partneri su ‘’Zvezdaš godine’’

KK Crvena zvezda mts Novogodišnjim koktelom tradicionalno je obeležio ulazak u Novu godinu i okupio crveno-belu porodicu na jednom mestu. Tradicionalno je dodeljeno priznanje namenjeno ‘’Zvezdašu godine’’.

KK Crvena zvezda mts Novogodišnjim koktelom tradicionalno je obeležio ulazak u Novu godinu i okupio crveno-belu porodicu na jednom mestu. Tradicionalno je dodeljeno priznanje namenjeno ‘’Zvezdašu godine’’.
Izuzetno posećenoj proslavi u beogradskom hotelu „Crowne Plaza” prisustvovali su košarkaši i stručni štab, košarkašice, novinari, bivši igrači i igračice, mnogobrojni gosti, prijatelji kluba i sponzori.
Crvena zvezda iza koje stoji milionska armija navijača, slobodno može da kaže da je ta vrsta podrške „šesti igrač za crveno-bele” i  koristi krilaticom „klub vredi onoliko koliko vrede njegovi navijači” .
Sa druge strane, „sedmi igrač” kluba su svakako partneri, prijatelji koji su tu da svojim nesebičnim zalaganjem, omoguće nesmetano poslovanje KK Crvena zvezda mts.
Zato su nagradu ‘’Zvezdaš godine’’koja je ustanovljena još pre četiri godine, ovoga puta sa pravom dobili  svi klupski partneri, koji su pomogli klubu u jednoj uzbudljivoj godini.
Nagrade „Zvezdaš godine” svim sponzorima uručili su direktor kluba Filip Sunturlić I predsednik KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović.
Tim povodom zvanicama se obratio direktor kluba Filip Sunturlić koji je tom prilikom čestitao Novogodišnje i Božićne praznike i izrazio veliku zahvalnost ‘’Zvezdašu godine’’:
‘’Svake godine, sada već tradicionalno, dodeljujemo nagradu za najboljeg Zvezdaša koja je namenjena pojedincima, ali i grupama ljudi koji su činili ovaj klub još boljim, pomogli mu da napreduje i bili uvek uz nas. Prošle godine smo kao laureata imali naše prijatelje iz organizacije ‘’Doniraj i dominiraj’’ koji su nam pomogli da razvijemo projekat kroz koji su Zvezdaši širom Evrope, sveta, regiona i Srbije donirali novac koji je klubu mnogo značio. Ove godine smo se odlučili da se zahvalimo ljudima bez kojih ne bismo mogli da funkcionišemo. Ljudima koji dele naš san, našu ideju i našu viziju, koji su svaki dan zajedno sa nama, komuniciraju sa nama i imaju želju da ovaj klub raste. Crvena zvezda nije običan klub, ona je jedan pokret, jedna familija u pravom smislu te reči. Iz tog razloga smo se odlučili uz pomoć tročlanog žirija koji se zove logika, realnost i zahvalnost da dodelimo nagrade svim našim prijateljima, sponzorima koji su pomogli klubu da se razvije. Takođe, iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim menadžmentu, svim članovima skupštine, upravnog odbora, predstavništva, disciplinske komisije, prijateljima kluba… Svima koji su svakodnevno zajedno sa nama. Hvala vam svima koji ste i danas zajedno sa nama i ovu priliku takođe koristim da čestitam Božić, Novu Godinu, tj, Novu Godinu i Božić’’, istakao je Sunturlić.
Nagrade uz veliki aplauz svih prisutnih dobili predstavnici klupskih partnera :
Ana Simić Pavlović – MTS
Dušan Milosavljević – IDEA
Mirjana Jokić – NIKE
Nemanja Živojinović – Mitsubishi motors
Mr Bojan Kekić – Poštanska štedionica
Svetozar Janevski – Tikveš
Saša Vlaisavljević – Aerodrom Nikola Tesla
Dejan Vasić – AIK Banka
Nemanja Petrović – Dunav osiguranje
Miroljub Aleksić – Pionir
Alfa Plam
Dragoslav Tomić – Cashback World
Dr Viktor Ognjenović – Bel Medic
Miljan Baćović – Transportšped
Gvozden Stevanović Voda Vivia
Katarina Kovačević – Crowne Plaza,
Ivan Petrović – Eventim
Galina Madov – Rannco odela
Dragan Suhanek – Cards Print
Marko Janković – Balkon
Milan Petrović – Craftsmena
Marko Radulović – Dolce by Tintolino – ,
Vladimir Ilić – EuropCar
Filip Volšek – Fizio tim
Miša Vinčić – Doniraj i Dominiraj
Ivica Suturović – Državna lutrija Srbije
Boban Petrović – DPC
Nikola Sebić – Integraltehnik
Dragan Uskoković – Sectron
Milica Subotić – Sunčev krug
Aleksandar Popović – Dufry
Aleksandar Marinković – Pro Art Vision
Uroš Panić – Pangraf
Goran Trifković – Trend Co
Boban Šćepanović – Champions travel
Omnia Stella Vista – Saša Đurović
Aleksandar Marinković – Pro Art Vision
Miloš Šakan – Core Media
Danijela Jovanović – Huawei
Valentina Anđić – Esensa
Danilo Ljevanić – Mirnovec
Ana Dmitrović – Sport Vision
Vjekoslav Cvetojević – Cvetek
Dražen Garapić – Red Bull
Goran Trifković – Trend Co
Dragan Uskoković – Sectron
Aleksandar Rakićević – FON
Bojan Sekulović – Fakultet za sport ‘’Union’’
Mirjana Rakočević – Radix
Danijela Adžić – Jumbo
Dragoslav Žarković – Foto Bambi
Goran Jovanović – Ross Ruma
Saša Đurović – Omnia Stella Vista
Ovo je još jedna prilika da im se zahvalimo za veliku pomoć i podršku tokom 2018. godine i da svim bivšim i sadašnjim partnerima poželimo mnogo uspeha u narednoj godini.
KK Crvena zvezda mts u Novu 2019.godinu ulazi radno. Prvi deo ove sezone bio je uspešan. Prvi tim je osvojio trofej u Superkupu ABA lige. Ostvaren je učinak od 12 pobeda bez poraza u ABA ligi i  plasman u Top 16 fazu Evrokupa. Već na prelazu u Novu godinu Crvena zvezda igra dve važne utakmice u ABA ligi I Evrokupu, protiv ekipa Budućnosti i Limoža. Vidimo se u dvorani “Aleksandar Nikolić” već u nedelju pretposlednjeg dana 2018. godine na derbiju regionalnog takmičenja.