Zvezda potpisala protokol sa gradom Huainan

Zvezdin rad sa mlađim selekcijama, postavljen sistem ponovo prepoznati u Kini. Crveno-beli potpisali višegodišnji protokol o saradnji sa kineskim gradom Huainan.

KK Crvena zvezda mts potpisao je u četvrtak protokol o višegodišnjoj saradnji sa predstavnicima grada Huainan.
Delegaciju grada Huainan, iz kineske provincije Anhui, koja je gost KK Crvena zvezda  predvodile su  gradonačelnica Huaniana, gospođa Lu Xi i direktorka odeljenja za sport gospođa Ma Liguo, koja je sa kineske strane I potpisala protkol, dok je u ime KK Crvena zvezda mts to učinio direktor kluba Filip Sunturlić.
KK Crvena zvezda mts tako je uspostavio još jedan vrlo jak most sa Kinom I nastavio sportsku saradnju na ovom polju .
Istočna kineska pokrajina broji preko 65 miliona stanovnika, a u Crvenoj zvezdi je kao evropskom košarkaskom uzoru prepoznala dugoročnog partnera i učitelja.
Predmet partnerstva biće kampovi za mladje selekcije, kako u Kini, tako i u Srbiji, razmena trenera i edukacija trenera iz Kine, kao i dolazak mladih kineskih igrača na jednogodišnji boravak u Srbiji.
KK Crvena zvezda mts još jednom izražava veliko zadovoljstvo jer se dobar rad i sistem koji postoji, prepoznaje i u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, velikom prijatelju Srbije sada i sportskom partneru.