Rivers i zvanično u dresu Crvene zvezde!

KC Rivers prošao lekarske preglede i potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sezone!

Amerikanac Kelvin Kresvel (KC) Rivers prošao je u ponedeljak lekarske preglede i postao novi igrač KK Crvena zvezda mts!
31-godišnji košarkaš tako je i zvanično pojačao crveno-bele u koje donosi veliki kvalitet na terenu, radnu etiku, imidž ozbiljnog profesionalca i porodičnog čoveka.
Iskusni 31-godišni košarkaš koji može da igra na tri pozicije (primarne dva i tri) veliko iskustvo sticao je igrajući profesionalnu košarku poslednjih 10 godina u brojnim velikim klubovima (Beneton, Lokomotiva, Himki, Real dva puta, Panatinaikos, Bajern) sa kojima je osvajao I trofeje na najvišem nivou.
Tekuću sezonu započeo je u ekipi Ređo Emilije, od koje se oprostio u velikom stilu u subotu uveče, ali je nakon poziva Crvene košarkaškoj karijeri:
“Crvena zvezda je tako veliki klub sa veoma bogatom istorijom. Imao sam prilike u bliskoj prošlosti da igram u Beogradu,  video sam sve… Ti navijači, ta atmosfera… bilo je veoma uzbudljivo,bilo je sjajno. Ko ne voli da igra u takvoj atmosferi, pred takvim navijačima? Zato se veoma radujem zbog dolaska ovde i spreman sam da igram važne utakmice pred navijačima koji sa toliko strasti podržavaju svoj tim’, da pomognem klubu da osvoji najvažniji trofeje i vrati se u Evroligu.To je moj cilj,  izazov za mene, jer sam uvek išao za izazovima. Zato, kada je me je menadžer obavestio ko me želi, i šta su ciljevi kluba…vidite da sam već ovde u Beogradu i spreman. To dovoljno govori zar ne?” rekao je Rivers po okončanju lekarskih pregleda, koji su pokazali da je Kej Si u izvanrednom fizičkom stanju.
Novi igrač Crvene zvezde već tokom popodneva priključiće se novim saigračima na treningu, kako bi se što pre uključio u rad tima pred izazove koji slede.
Rivers će u Crvenoj zvezdi nositi dres sa brojem 23.
KC Rivers Dobro došao u Crvenu zvezdu!