Red Passion Fly u borbi za Fajnal for Evrolige

Čirlidersice KK Crvena zvezda mts ’’Red Passion Fly’’ započinju borbu za učešće na Fajnal foru Evrolige. Glasanje se odvija u tri kvalifikacione runde, a počinje 13. februara na Instagram profilu Evrolige.

Utakmice KK Crvena zvezda mts ne bi bile iste bez plesne grupe ’’Red Passion Fly’’. Crveno-bele čirlidersice zadužile su veliki broj aplauza u sezonama iza nas i izmamile veliki broj uzdaha. Po svemu prikazanom grupa ’’Red Passion Fly’’ spada u sam krem evropske košarke, a još jedan dokaz za to je činjenica da su ušle u konkurenciju za učešće na Fajnal foru Evrolige.

Naime, Evroliga organizuje zvanično glasanje na svom Instagram profilu, a borba za mesto na najvećem događaju evropske košarke odvijaće se u tri kvalifikacione runde. Prva runda glasanja počinje u sredu 13. februara od 12 časova gde će se čirlidersice Crvene zvezde u prvoj kvalifikacionoj rundi ’’boriti’’ sa čirlidersicama Gran Kanarije. Već 18. februara je zakazan drugi krug glasanja protiv koleginica iz Lokomotive Kubanj, a treća runda je sedam dana kasnije gde će navijači birati između grupe ’’Red Passion Fly’’ i čirlidersica Žalgirisa.

Grupa ’’Red Passion Fly’’ je deo crveno-bele porodice i neizostavni deo spektakularnih utakmica Crvene zvezde. Svaki aplauz je bio njihov podstrek da se nađu u samom vrhu evropske košarke. Sada im je podrška ponovo potrebna i zato vas pozivamo da glasate za Zvezdine čirlidersice na instagram profilu Evrolige. Počinjemo u sredu od 12 časova. Glasajte za ’’Red Passion Fly’’!