Crvena zvezda i “Hadl” zajedno u budućnost

KK Crvena zvezda mts i kompanija “Hadl” (Hudl) potpisali ugovor na godinu dana uz mogućnost produženja ugovora na još tri sezone. Hadl je lider u pravljenju programa za analizu i razvoj igrača i tima. Crvena zvezda se tako pridružila NBA ekipama i brojnim evroligaškim timovima.

KK Crvena zvezda mts između konferencije na kojoj je najavljena nova epizoda juniorskog kvalifikacionog turnira ANGT 2019 i sportske konferencije na kojoj su govornici između ostalih bili i Erin Perperoglu nekada velika WNBA zvezda i Milan Borjan golman FK Crvena zvezda, potpisala je i ugovor o saradnji sa poznatom kompanijom „Hadl”. Ugovor su potpisali direktor kluba Filip Sunturlić i predstavnik kompanije „Hudl” (Hadl) Džulijan Frančeskini.
Hudl već godinama svojim programima i tehničkom podrškom i inovacijama pomaže i usavršava napredak klubova i trenera i stručnih štabova, u skautiranju i razvoju igrača, takođe i treninge…
„Hadl” već ima potpisanu saradnju sa 29 od 30 NBA klubova,  sa ekipama Evrolige, brojnim fudbalskim klubovima, kao i sa reprezentacijom SAD… Crvena zvezda je potpisanim ugovorom postala prvi klub u regionu koji na ovaj način tehnološki želi da ide napred i korak dalje. Ugovor koji je potpisan na godinu dana uz mogućnost produžetka saradnje na još tri godine potpisali su direktor kluba Filip Sunturlić i predstavnik kompanije „Hudl”
„Nakon 29 NBA timova i gotovo svih ekipa u Evroligi, postali smo prvi tim iz regiona koji je potpisao ovakvu vrstu saradnje.Veliko priznanje za nas i pokazatelj da želimo da idemo dalje, da tehnički ideko u korak sa vremenom. Od ove saradnje veliki benefit imaće svi naši treneri, igrači… Ugovor je potpisan na godinu dana uz mogućnost produženja na još tri sezone”
Džulijan Frančeskini (Hudl): „Veoma smo ponosni na potpisivanje ove saradnje, jer smo nakon NBA i EL timova sada po prvi put prisutni u regionu i kroz jedan veliki klub Crvenu zvezdu. Ova saradnja je čast i izazov da pomognemo Crvenoj zvezdi da se tehnološki podigne na viši nivo, preko svoje akademije i mlađih selekcija, pa do seniorskog timai ovim putem želim da se zahvalim Crvenoj zvezdi što je shvatila da su novi vidovi praćenja igrača i tehnologije, vrlo važne za napredak kluba i samog igrača” rekao je Frančeskini.
Početak saradnje biće juniorski  ANGT turnir u Beogradu, koji startuje u petak.