Crveno-beli na sajmu turizma

Košarkaši CRvene zvezde Dejan Davidovac, Dušan Ristić i Majkl Odžo gosti 41.Sajma turizma i kompanije “Dunav osiguranje” sponzora našeg kluba.

Košarkaši Crvene zvezde mts posetili su 41. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, i tom prilikom posetili su štand KK Crvena zvezda kao i štand našeg sponzora i partnera kompanije „Dunav Osiguranje”.
Gosti ove manifestacije bili su Košarkaši Crvene Zvezde: Majkl Odžo, Dejan Davidovac, i Dušan Ristić, a na štandu kompanije „Dunav Osiguranje” ugostio ih je Nemanja Petrović, direktor Direkcije za prodaju neživotnih osiguranja
Ova poseta kao i uvek, privukla je veliku pažnju okupljenih, pa su mnogobrojni posetioci sajma iskoristili priliku da se slikaju sa košarkašima Crvene zvezde i takođe dobiju autogram.
Majkl Odžo: „Ispred KK Crvena zvezda mts želim da se zahvalim „Dunav Osiguranju” , košarka je moj sport, zahteva mnogo odricanja , putovanja , neophodno je da imate neku dodatnu sigurnost, sve se promeni u sekundi, i zato kupujem polisu osiguranja. To je podrška koja je neophodna svim ljudima , naročito sportistima zbog povreda , ali kao i podrška u svakodnevnom životu za nepredviđene situacije. Polisa osiguranja ima svoju svrhu i prednost. Primera radi ja ne bi mogao da igram košarku da mi jedna kompanija nije izašla u susret i napravila patike broj 56 koje se ne proizvode u serijskoj proizvodnji” istakao je Odžo kao primer iz života, okružen brojnim posetiocima na štandu „Dunav Osiguranja”.
Dejan Davidovac, bek Crvene zvezde mts, visok 203 centimetara i u Zvezdi je već treću sezonu, dok je Dušan Ristić nakon prvih ozbiljnih košarkaških koraka u juniorima Crvene zvezde, školovanje završio u Arizoni, da bi se vratio među crveno-bele:
„Mnogo je rizika u sportu i u životu, neophodno je da imate sigurnost koja Vam daje prostor za manevar, finansijski ili neki drugi. U životu nema garancije, ali polisom koju redovno kupujem dajem sebi prostora da me iznenadne situacije ne ostave bez opcije, bez mogućnosti da nađem rešenje. Tako je i sa klubovima…važna nam je podrška kako bismo, kada izađemo na teren, brinuli samo o igri, ne i svim pratećim stvarima. Podrška Kompanije „Dunav” nam je veoma važna i ovom prilikom im zahvaljujem. To je i svojevrsna potvrda da nas društvo, publika i svi oni koji vole sport podržavaju” rekli su prilikom druženja sa novinarima i brojnim okupljenim posetiocima Ristić i Davidovac.