Požurite u halu, svi zajedno do cilja!

Važne servisne informacije pred večerašnju utakmicu. Kapije hale otvaraju se u 16 časova. Detaljne kontrole na ulazima, dodatna provere na ulazima, uključujući i sezonske i sponzorske ulaznice. Bez gostujućih navijača u hali.

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju ekipu Partizana NIS u trećoj odlučujućoj utakmici plej ofa ABA lige jtd u subotu od 18 časova.
Za meč koji se igra u dvorani „Aleksandar Nikolić” vlada izuzetno veliko  interesovanje, a sve karte za distribuciju i prodaju su postale izuzetno vredno parče papira za sve koji vole Crvenu zvezdu, pošto su razgrabljene u vrlo kratkom roku u četvrtak u prostorijama SD Crvena zvezda u Beogradu.
KK Crvena zvezda mts se ovom prilikom još jednom zahvaljuje svima kojima je crveno-bela boja pri srcu i koji su prepoznali važnost trenutka i utakmicu, u kojoj svojom podrškom mogu da budu dodatna snaga i šesti igrač košarkašima Crvene zvezde.
Ovom prilikom KK Crvena zvezda mts podseća sve koji dolaze u subotu uveče u dvoranu “Aleksandar Nikolić” da fer i sportski bodre naš tim, ne bacaju nikakve predmete u teren i zaista budu podrška NAŠIM igračima.
KK Crvena zvezda mts podseća još jednom da u skladu sa propozicijama takmičenja (Prava i Obaveze klubova učesnika plej ofa ABA lige – Član 41.3) ali i izuzetnog interesovanja navijača Crvene zvezde za ovaj meč, radi lakše organizacije „majstorice”  nikome od navijača KK Partizan NIS koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu – neće biti dozvoljen ulazak u halu. Zbog toga, sektori koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače u ovakvim slučajevima, biće u potpunosti popunjeni navijačima Crvene zvezde.
Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka utakmice (16h).
Takođe klub apeluje da svi koji poseduju ulaznice za ovu utakmicu, krenu ka dvorani znatno ranije, zbog vrlo detaljnih kontrola koje će biti sporovođene na ulazima.
Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018.godine kupovinom svoje sezonske karte, ali će i njihove, kao i sponzorske ulaznice biti dodatno kontrolisane na ulazima i proveravan identitet vlasnika istih kroz jmbg broj I lične karte!.
DA GRMI CELA HALA! Da napravimo atmosferu po kojoj smo poznati mnogo dalje od ovih prostora, da pomognemo ekipi da dođe do pobede i plasmana u finale!
KK Crvena zvezda mts