Od rođenja mog

Na treningu KK Crvena zvezda mts imali smo gosta koje je dobro poznato lice svim Zvezdašima.

KK Crvena zvezda mts je u jeku priprema za finalnu plejof seriju ABA lige protiv Budućnosti. Na jednom od treninga crveno-beli košarkaši su imali posebnog gosta.

Slika koja je obišla društvene mreže bila je fotografija mladog Zvezdaša Vidaka. Preko noći on je postao oličenje svih kojima je Crvena zvezda u srcu jer je svaki Zvezdaš u Vidaku video simbol jednog zajedništva, jedne porodice i jedinstvene energije u želji da se ostvari veliki korak ka davno zacrtanom cilju.

Vidak je bio poseban gost na treningu crveno-belih pred najvažnije utakmice u sezoni. Baš kao i Zvezdaši, igrači su upoznali Vidaka preko društvenih mreža i o njemu međusobno razgovarali, a onda je spremljeno posebno iznenađenje za njih jer je mali Zvezdaš došao na trening crveno-belih.

Njegova energija sa tribina bila je vetar u leđa košarkašima Crvene zvezde, a onda su oni pozvali Vidaka u svoju ekipu. Trenirali su zajedno i spremali se za naredne izazove. Jer, ponovo će svako imati svoju ulogu. Crveno-beli da čvrstom odbranom sačuvaju svoju tvrđavu i da zatrpaju koš protivnika, a Vidak da ponovo predvodi gromoglasnu podršku sa tribina koja će doneti preko potrebnu energiju izabranicima Milana Tomića.