Crvena zvezda domaćin juniorskog završnog turnira

KK Crvena zvezda mts biće domaćin završnog juniorskog turnira prvenstva Srbije. Od petka do nedelje osam najboljih ekipa boriće se za titulu šampiona. Trofej brane crveno-beli.

KK Crvena zvezda mts biće domaćin završnog turnira Roda juniorske lige Srbije. Osam najboljih ekipa iz regularnog dela boriće se za trofej koji brane crveno-beli juniori. Crvena zvezda je dokazano veoma uspešan organizator ovakvih i sličnih događaja, a kao najbolja referenca nameće se tradicionalna i dugogodišnja organizacija Evroliginog juniorskog turnira. S toga, odluka da domaćinstvo pripadne klubu sa Malog Kalemegdana ne treba ni malo da čudi.
Sve utakmice završnog juniorskog turnira prvenstva Srbije igraće se u ’’FMP areni’’ u Železniku. Turnir započinje u petak od 12 časova, a završava se finalnom utakmicom koja je na programu u nedelju od 14 časova i 30 minuta. Pored domaćina Crvene zvezde, za trofej će se boriti i Partizan Nis, Beko, Borac, Dinamik, Mladost Veternik, Mega Bemaks i Mladost. Crveno-beli svoj pohod na odbranu trofeja započinju u petak od 16 časova i 45 minuta kada će igrati u četvrtfinalu protiv ekipe Mladost Veternik. Kompletan raspored turnira je sledeći:
Četvrtfinale, petak 19. april:
12.00: Partizan NIS – Beko.
14.15: Borac – Dinamik VIP Pej.
16.00: Ceremonija otvaranja turnira.
16.45: CRVENA ZVEZDA MTS – Mladost Veternik Odeon basket
19.00: Mega Bemaks – Mladost.
Polufinale, subota 20. april:
12.00: Pobednik Partizan NIS/Beko – pobednik Borac/Dinamik VIP Pej.
15.00: Pobednik CRVENA ZVEZDA MTS /Mladost Veternik Odeon basket – pobednik Mega Bemaks/Mladost.
Nedelja, 21. april:
12.00: Meč za treće mesto.
14.30: Finale.
Posle finala ceremonija dodele nagrada i zatvaranje turnira.
Finalni meč i utakmica za treće mesto biće direktno prenošeni na kanalima TV Arena Sport. Pozivamo sve zainteresovane da dođu u dvoranu u Železniku i pruže podršku crveno-belima u pohodu na novi trofej.