Kapiten još tri godine u Crvenoj zvezdi!

Kapiten KK Crvena zvezda mts Branko Lazić potpisao je u ponedeljak novi trogodišnji ugovor sa crveno-belima. Rekorder po broju odigranih utakmica u crveno-belom dresu i broju osvojenih trofeja na Malom Kalemegdanu ostaje do 2022. godine.

Kapiten KK Crvena zvezda mts Branko Lazić potpisao je u ponedeljak novi trogodišnji ugovor sa crveno-belima. Na Malom Kalemegdanu ostaje do 2022. godine!
Rekorder po broju odigranih utakmica u crveno-belom dresu i broju osvojenih trofeja (četiri ABA lige, pet državnih šampionata, četiri Kupa Radivoja Koraća i Superkup ABA lige) tako nastavlja svoju karijeru u crveno-belom dresu u kome od 2011. godine ispisuje najsvetlije stranice istorije našeg kluba.
Branko Lazić (30 godina, 197cm) kao jedan od najboljih defanzivaca u Evropi tokom prethodnih osam sezona u Crvenoj zvezdi postao i jedan od stubova napretka, kao i kasnijih uspeha kluba. Osim regionalnih i domaćih trofeja, uspeha u Evrokupu i Evroligi, jedan je od najomiljenijih igrača milionske armije navijača Crvene zvezde od kojih je dobio i nadimak „ministar odbrane” zbog ogromnog i beskompromisnog požrtvovanja na terenu, ali i poštovanja i odnosa kluba.

Branko Lazić je ove sezone predvodio prvi tim KK Crvena zvezda kao kapiten do tri trofeja. Kao važan temelj daljeg napretka kluba, Branko Lazić ostaje tamo gde mu je i mesto – u Crvenoj zvezdi koja je postala njegova druga kuća, a ona će to i ostati po završetku njegove igračke karijere. Direktor Crvene zvezde mts Filip Sunturlić ponosno je govorio nakon produžetka saradnje sa kapitenom Brankom Lazićem:

”Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo produžili ugovor sa Brankom Lazićem. Njegovo ime vezuje se za stabilnost kluba i trofeje koje smo zajedno osvajali prethodnih sezona, a bilo ih je zaista mnogo. Sada smo ponovo u Evroligi, imamo obavezu da nastavimo u istom ritmu, a ostanak kapitena je jedan od koraka u tom pravcu”, istakao je Sunturlić.

KK Crvena zvezda mts nakon novih ugovora Bilija Berona i Branka Lazića, nastavlja dalje aktivno da se priprema za novu sezonu, a o svim daljim potezima klub će obaveštavati javnost isključivo na klupskom sajtu i društvenim mrežama KK Crvena zvezda.