Stanje Ognjena Kuzmića i dalje vrlo ozbiljno

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić hitno transportovan u Beograd. Njegovo zdravstvemo stanje i dalje ozbiljno. Klub se zahvaljuje lekarima iz Banja Luke i Urgentnog centra u Beogradu na izuzetno brzoj reakciji, a svim ljudima dobre volje na iskazanoj brizi za stanje našeg igrača.

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić smešten u šok odeljenje Urgentnog centra u Beogradu u nedelju u 13 časova, nakon što je hitno transportovan iz Banja Luke helikopterom.
Stanje našeg igrača je ozbiljno,  a klub se u skladu sa preporukama lekara koji vode brigu o Ognjenu Kuzmiću neće još uvek oglašavati detaljno o njegovom zdravstvenom stanju, koje je ohrabrujuće, ali i dalje vrlo ozbiljno.
Ovom prilikom KK Crvena zvezda mts se zahvaljuje lekarskim timovima iz Banja Luke i Urgentnog centra u Beogradu na izuzetno brzoj reakciji, takođe i svim ljudima dobre volje, klubovima, Zvezdašima, ljubiteljima košarke,  na iskazanoj  brizi i porukama podrške od trenutka kada smo svi zajedno saznali za nesreću koja je zadesila košarkaša Crvene zvezde i reprezentativca Srbije.
KK Crvena zvezda mts će nakon vrlo važna 24 časa za oporavak Ognjena Kuzmića, obavestiti javnost o zdravstvenom stanju i daljim koracima u lečenju Ognjena Kuzmića.
Ujedno KK Crvena zvezda mts najlepše moli medije da poštuju privatnost porodice Kuzmić i težinu i delikatnost situacije u kojoj se našao reprezentativac Srbije i košarkaš našeg kluba.
KK Crvena zvezda mts