Novi sajt KK Crvena zvezda

Dragi Zvezdaši,

Od ponedeljka 14.10.2019.godine, aktivan je novi redizajnirani, osveženi sajt KK Crvena zvezda.

Novi sajt modernog i unapređenog dizajna, donosi detaljne informacije o svemu što zanima navijače Crvene zvezde, od istorije kluba, biografija igrača, stručnog štaba, mlađe selekcije, online shop… takođe i jednostavnu navigaciju  kroz više odeljaka vezanih za takmičarsku sezonu – kalendara svih takmičenja, tabela, rezultata, najava i izveštaja sa utakmica, intervjua igrača, lokacija dvorana u kojima će crveno-beli igrati svoje utakmice, video materijala… Sve ono što podrazumeva jedan sajt velikog košarkaškog kluba kao što je Crvena zvezda.

Novi sajt je prilagođen kako desktop korisnicima tako i svim mobilnim uređajima, svojim responsive dizajnom. Pored biografija naših prvotimaca tu su i statistički podaci o svakom od njih, od početka ABA i EuroLeague sezone.

Sve informacije u vezi ticketinga, Zvezdaš članstva, akcija društvene odgovornosti, kampa, škole košarke, možete takođe naći na novom sajtu.

Međutim, tu nije kraj. Crvena zvezda će paralelno sa lansiranjem novog sajta, nadograđivati sadržaj u njemu novitetima, kao što to radi i na svim drugim poljima u organizaciji kluba i utakmicama koje igra.

Vaša Crvena zvezda