Zvezdaši hvala, slede nova iznenađenja

Menadžment i kreativni tim KK Crvena zvezda mts postavili su visok standard kada je u pitanju najava utakmice. Utakmica sa Fenerbahčeom koja je bila i prva utakmica crveno-belih u Evroligi za sezonu 2019/2020.

Zvezdaši su tada bili zaista oduševljeni novitetima u uvodnom delu utakmice, ali je klub imao jasnu nameru da ne ostane na tome, već da svaka sledeća utakmice dosegne visoko postavljenu lestvicu, ali i da se standard najave utakmice u ovom delu Evrope podigne na još viši nivo.

Već proteklog četvrtka u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’ publika je imala mogućnost da uživa u spektaklu koji je bio u potpunosti u skladu sa duhom naše prebogate kulture i tradicije. I tada je kreativni tim Crvene zvezde pokazao vanserijsko umeće u oblasti organizacije, a izdvojili su se fenomenalni 3D efekti na samom terenu.

Iskustvo stečeno u prethodne dve utakmice kada je klub sa Malog Kalemgdana bio domaćin u dve različite hale bilo je dragoceno za naš kreativni tim, a to se videlo u prethodnog četvrtka u ’’Štark areni’’. Naime, Real Madrid je dočekan pred gotovo 16.500 navijača koji su zaista imali priliku da uživaju u fenomenalnom ambijentu. Menadžment kluba vredno je radio, kako bi Zvezdaši dobili još jedan događaj koji se ne viđa svakodnevno I kakav zaslužuju.

Jedinstveni audio i vizuelni doživljaj, na standardnom nivou Evrolige, sada je rezervisan za utakmice beogradskih crveno-belih u Beogradu. U četvrtak se kreativni tim Crvene zvezde pokazao još jednom u punom sjaju, a o efektu najbolje govori oduševljenje Zvezdaša, ali i cele evropske javnosti. Pohvale koje smo dobili za vanserijsko 3D mapiranje na samom terenu, propraćeno audio efektima, stigle su iz Barselone, putem društvenih mreža, a huk sa tribina kada su se prigušila svetla i krenulo predstavljanje crveno-belih je ipak najveći stimulans za sve u klubu da nastave da rade pravi posao.

Pojedini članovi kreativnog tima Crvene zvezde proveli su i dane i noći u ’’Štark areni’’ kako bi tih nekoliko minuta sve oči bile uprte u 3D efekat kakav će se pamtiti. Ambijent je u tim momentima dosegao vrhunac i napravila se jedinstvena sinergija terena sa tribinama. U narednim danima, očekuje vas mnogo zanimljivog sadržaja sa utakmice između Crvene zvezde i Real Madrida u želji da i Zvezdaši koji nisu imali privilegiju da budu u ’’Štark areni’’ dožive jedinstveni spektakl barem putem video zapisa i fotografija. A novi izazov već je “iza ugla” utakmica sa francuskim Asvelom u “Štark Areni” narednog petka.
Zvezdaši, hvala na podršci. Uz tebe Crvene zvezdo ja sam jak!