Kalendar KK Crvena zvezda mts za 2020.godinu u prodaji!

Košarkaški klub Crvena zvezda mts pustio je u petak u prodaju kalendar za 2020. godinu.

Klub je za sledeću godinu pripremio kalendar koji jasno asocira na godinu u kojoj će naš košarkaški klub i celo sportsko društvo proslaviti  veliki jubilej – 75 godina postojanja.

Zato su jasna veza i asocijacije na taj jubilej očigledne, a motivi koji će krasiti zidove domova mnogih Zvezdaša su – stari teren na Malom Kalemegdanu gde su jugoslovenska i srpska košarka pravili prve korake, osnivači Crvene zvezde, glumci i javne ličnosti koji su na svoj način voleli Crvenu zvezdu i osim ljubavi prema crveno-beloj boji, ostavili nam neke čuvene citate i svedočanstva o ljubavi prema Crvenoj zvezdi. Tu je strana posvećena navijačima bez kojih Crvena zvezda ne bi bila to što jeste, Beogradski Pobednik na Kalemegdanu kao simbol Zvezdinih trijumfa, i motiv  novog dresa koji je naišao na izvanredan odjek zvezdaške javnosti kroz koji se „prožimaju“ pune tribine… Konačno, tu je i podsetnik na koji svaki Zvezdaš treba da bude ponosan, a to je lista trofeja našeg kluba, koja je u odnosu na prethodnu godinu obogaćena sa tri nova pehara i titule…

Konačno, naslovna strana kalendara povezuje slavnu prošlost i sadašnjost KK Crvena zvezda!

Novi kalendar imao je svoju promociju na utakmici 15. kola Evrolige između Crvene zvezde i Olimpijakosa i svi Zvezdaši mogu da ga kupe po popularnoj ceni od 350 dinara!

Kalendar će se od petka prodavati i u FAN STORE KK Crvena zvezda mts u Hali Aleksandar Nikolić svakog radnog dana od 10-18 časova (subotom od 10-15), kao i prostorijama KK Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu. Kalendari se mogu kupiti takođe u RED STAR SHOP prodajnim objektima na stadionu “Rajko Mitić” i u ulici Kralja Milana.