Legendarni Vlasta Velisavljević vlasnik sezonske ulaznice

Jedan klub vredi koliko vrede njegovi navijači. A Crvena zvezda u tom pogledu ima čime da se ponosi. Huk sa tribina na utakmicama crveno-belih je zaštitni znak kluba, a ambijent i atmosfera sa Zvezdinih utakmica ostaju upamćeni i prepričavaju se.

Skoro svako od nas ima nekog svog sa kojim deli najlepše uspomene, a takve uspomene nastaju i u ’’Štark areni’’ i dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’ kada se nižu pobede i kada se zajedno radujemo. Danima posle velikih pobeda sa svojim bratom, sestrom, prijateljem ili kumom prepričavamo bravure crveno-belih heroja, a to je tako jer na svakoj utakmici baš sa njima delimo radost i tugu. Ipak, ono što je za sve nas karakteristično, kada pogledamo oko terena jesu dobro poznata lica koja godinama imaju svoje mesto u dvorani. Jedan od njih je Vlastimir Vlasta Velisavljević, velikan srpskog glumišta, koji iz godine u godinu, iz decenije u deceniju, zdušno bodri Crvenu zvezdu  kao prvog dana.

Želja kluba i njegovog partnera kompanije Europcar je bila da se zahvali legendarnom Vlasti za njegovu odanost crveno-belim bojama. S toga, Vlasti je menadžment kluba priredio lepo iznaneđenje. Legendi našeg glumišta njegovu ličnu sezonsku kartu uručio je direktor kompanije Europcar Vladimir Ilić. Pogledajte kako je to izgledalo:

Crveno-bela priča

Jedan klub vredi koliko vrede njegovi navijači. A, Crvena zvezda u tom pogledu ima čime da se ponosi. Jedna od nas, ponosni Zvezdaš je i velikan srpskog glumišta Vlasta Velisavljević. Utakmice KK Crvena zvezda mts nezamislive su bez njega, a sada je Vlasta dobio od svog voljenog kluba i klupskog partnera kompanije Europcar Serbia svoju ličnu sezonsku kartu, koju je uručio direktor kompanije Europcar Srbija Vlada Ilić. Pogledajte kako je to izgledalo i već u sredu zajedno sa legendarnim Vlastom bodrite crveno-bele u "Štark areni"#kkcz #Zvezdas #WeAreTheTeam #CrvenoBelaPorodica

Posted by KK Crvena zvezda on Уторак, 14. јануар 2020.

Podsećamo vas da je nedavno KK Crvena zvezda mts pustio u prodaju polusezonske ulaznice. Pozivamo vas da se pridružite Vlasti Velisavljeviću i zauzemete svoje mesto u dvorani koliko već u sredu protiv Žalgirisa. Cene su veoma popularne, a možete ih pronaći na sledećem linku:

KK Crvena zvezda – Počinje prodaja polusezonskih karata!