Istorija koju pamtimo i stvaramo (VIDEO)

U petak, 6. marta ispisane su nove stranice istorije KK Crvena zvezda. Crveno-bela porodica okupila se u čast jubilarnog 75. rođendana najvećeg Sportskog društva na ovim prostorima. Veliki broj legendi koji su u godinama za nama ponosno nosili crveno-beli dres došli su da bodre njihove naslednike koji su pred sobom imali velikana Makabi. Motivacije nije manjkalo i sve je slutilo na još jedno nezaboravno veče.

Favorizovani Makabi koji igra izvrsno ove sezone potpuno se izgubio u emocijama koje su poplavile ‘’Štark arenu’’. Menadžment KK Crvena zvezda uz veliku podršku Zvezdaša, klupskih legendi, ali i onih koji su kreirali modernu istoriju Kluba sa Malog Kalemegdana, organizovao je veče za pamćenje.

Prethodnih dana mogli ste da pročitate i pogledate kako je izgledalo pravo crveno-bele veče, a sada vam donosimo veoma interesantan video zapis koji na najbolji mogući način prenosi fenomenalnu evroligašku noć . Podsetite se kako je sve izgledalo, pogledajte najzanimljivije detalje sa utakmice i poslušajte legende Crvene zvezde. A da užitak bude potpun video prate taktovi nove pesme ‘’Igraj Zvezdo’’ čije je izvođenje talentovane Nie Demonje oduševilo celu ‘’Štark arenu’. Zvezdaši, uživajte!