“Euroleague United” i KK Crvena zvezda – Vežbajte uz Bilija Berona

KK Crvena zvezda I prvotimac našeg kluba Bili Beron u saradnji i kao partneri Evrolige, potrudiće se u narednom periodu dok traje globalna pandemija virusa COVID-19 da olakšaju period, dane, nedelje i mesece svima koji ih provode u svojim domovima.

Ovoga puta Bili Beron neće ubacivati daleke trojke, važne dvojke, igrati utakmice u crveno-belom dresu, već će kao svojevrsni trener u serijalu “Bilijev gym” držati svojevrsne “javne treninge” svima koji žele na ovaj način da održe formu svog tela i svog duha.

Američki bek je otputovao u svoju domovinu početkom proglašenja vanrednog stanja u Republici Srbiji, trenutno je sa porodicom u saveznoj državi Florida,a svoj debi u svojevrsnom “gym-u” igrač Crvene zvezde imaće u utorak od 18 časova na zvaničnoj Instagram stranici Evrolige Biće tu od svega pomalo, dnevni trening, ćaskanje sa navijačima, gosti iznenađenja iz Evrolige, a serijal u nastavcima počinje večeras tačno u 18 časova.

https://www.instagram.com/euroleague/

Ova “akcija” je deo važne kampanje Evrolige pod nazivom “Euroleague united” u kojoj učestvuju svi klubovi, igrači, treneri, ambasadori Evrolige u danima kada svi mi pogođeni virusom Covid – 19 treba da pokažemo svojevrsno zajedništvo i solidarnost.

Ovom prilikom naš igrač se i obratio svima preko zvaničnog instagram naloga KK Crvena zvezda i podeliokako provodi vreme sa porodicom kod kuće u vreme kada vlada globalna pandemija

https://www.instagram.com/p/B-rqfN9JbnM/?igshid=tbzp4mt0l02x

KK Crvena zvezda mts javno je prilikom proglašenja vanrednog stanja od strane nadležnih organa Republike Srbije saopštio da će na svaki mogući način podržavati sve mere jer su u interesu zdravlja svih građana naše zemlje.

Zato još jednom apelujemo na sve da ostanu kod svojih kuća, budu disciplinovani, drže socijalnu distancu, kako bi se sačuvali od globalne pandemije virusa Covid-19. O košarci i sportu ćemo kada dođu bolja vremena za sve.