Volden: Spreman sam za evroligaške izazove

Delegacija Crvene zvezde mts već nekoliko dana vredno trenira na Kopaoniku. Na zvaničnim klupskim platformama ste prethodnih dana imali priliku da vidite kako su izgledali prvi dani u Beogradu za Lengstona Hola, a i u narednim danima ćete imati priliku da bolje upoznajete nova pojačanja crveno-belih.

https://twitter.com/kkcrvenazvezda/status/1293954246694637570

Danas je na redu Kori Volden. Košarkaška publika na ovim prostorima dobro poznaje koje su njegove mogućnosti na parketu, a on je nešto više govorio o razlozima dolaska u Crvenu zvezdu i izazovima koji predstoje kako na lično, tako i na timskom planu.

‘’Uzbuđen sam zbog prilike koja mi se ukazala i pripremam se za ono što sledi’’, kratko je rekao Kori Volden, a potom govorio o novom treneru i saigračima:

’’Pričao sam sa njim (trenerom Obradovićem). Dobar trener, veoma dobar trener. Uzbuđen sam što ću imati priliku da učim od njega, što ću postati bolji igrač i igrati za tim. Takođe, isto tako zbog novih saigrača, neke od njih znam od ranije, jedva čekam da ih upoznam, neke od njih već znam iz perioda kada smo igrali jedni protiv drugih. Znam mnogo o njima, ali sam uzbuđen što ću ih bolje upoznati i sprijateljiti se sa njima’’, istakao je bek Crvene zvezde mts.

Volden je zatim imao kratku poruku za navijače:

’’Navijači mogu da očekuju od mene da ću igrati čvrsto i davati sve od sebe uvek na terenu, igrati uvek najbolje što mogu. Poruka za njih… Hvala što ste me prihvatili. Spreman sam da uradimo mnogo dobrih stvari, kao i ceo klub i videćemo šta možemo da uradimo’’, istakao je Kori Volden i za kraj govorio o prvoj evroligaškoj sezoni u karijeri:

’’Definitivno sam spreman na to, kao što sam već rekao ovo je novi izazov za mene i izazov koji predstavlja korak više za mene. Uzbuđen sam što ću igrati u Evroligi, to je sjajna organizacija i jedva čekam taj izazov’’, rekao je Volden.